• یکشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94082414247

موافقت نمایندگان با کلیات لایحه دائمی شدن بیمه اجباری شخص ثالث

موافقت نمایندگان با کلیات لایحه دائمی شدن بیمه اجباری شخص ثالث

نمایندگان مجلس در جلسه امروز خود با کلیات لایحه دائمی شدن بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث موافقت کردند.

نمایندگان مجلس در جلسه امروز خود با کلیات لایحه دائمی شدن بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان مجلس با 147 رأی موافق،‌ 6 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع با کلیات این لایحه موافقت کردند.

بر اساس لایحه دائمی شدن بیمه اجباری شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه، دارندگان وسیله نقلیه مکلف‌ هستند وسایل خود را در قبال خسارت بدنی و مالی که در اثر حوادث وسایل نقلیه به اشخاص ثالث وارد می‌شود، بیمه نمایند.

در جریان بررسی این لایحه مهرداد بائوج لاهوتی در مخالفت گفت: باید پرداخت عالی بیمه‌ها در نظر گرفته شده و گاهاً دیده می‌شود فردی که تصادف می‌کند نمی‌تواند دیه مورد نظر را به فرد مصدوم بپردازد. همچنین چرا باید بازار عظیم بیمه‌ها در انحصار بیمه ایران باشد؟ بنابراین پیشنهاد می‌شود در زمان اجرای قانون همه شرکت‌های بیمه‌ای در این‌خصوص فعالیت کنند.

همچنین در ادامه هاشمی نخل ابراهیمی در موافقت با این لایحه گفت: پرداخت همه خسارت‌ها در این لایحه پیش‌بینی شده است و یکی از نقاط مثبت آن برابری دیه زن و مرد براساس سقف تعهدات است و به طور کلی معایب قبلی در این لایحه رفع شده است.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نیز به‌عنوان مخالف لایحه مذکور تصریح کرد: در این لایحه احکام فراوان قضایی وجود دارد و براساس قوانین تصویب شده در کمیسیون قضایی برای بسیاری از جرایم حذف زندان در نظر گرفته شده است و این در حالی است که در این لایحه مواردی نظیر حبس برای بسیاری از جرایم در نظر گرفته شده است که این یکی از نقاط منفی این لایحه است.

در پایان ابوذر ندیمی به‌عنوان موافق لایحه بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه گفت: اگر کلیات این لایحه تصویب نشود، افراد بسیاری در جامعه بلاتکلیف می‌مانند، هر چند که برخی ایراداتی که از سوی نمایندگان مطرح شد بسیار جزئی است و می‌توان با ارائه پیشنهادات در زمان بررسی جزئیات لایحه این ایرادات را برطرف کرد، بنابراین اعضای کمیسیون اقتصادی تلاش کردند که براساس داده‌های تجربی اشکالات موجود در قانون را اصلاح کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha