• چهارشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94082012298
  • خبرنگار : 71402

تحلیلگر روس: بی‌ثباتی اوراسیا به نفع واشنگتن است/ آمریکا داعش را تهدید نمی‌داند

به گفته یک تحلیلگر سیاسی روسیه، مذاکره با آمریکا بر سر مبارزه با شبه‌نظامیان تروریست داعش در شرایطی که آمریکا از بی‌ثباتی در اوراسیا سود می‌برد، هیچ معنا و مفهومی ندارد.

به گفته یک تحلیلگر سیاسی روسیه، مذاکره با آمریکا بر سر مبارزه با شبه‌نظامیان تروریست داعش در شرایطی که آمریکا از بی‌ثباتی در اوراسیا سود می‌برد، هیچ معنا و مفهومی ندارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی میخیف (Sergei Mikheev) از تحلیگران سیاسی روسیه در هشتمین مجمع رسانه‌ای اروپا و آسیا که از سوی آژانس اطلاع ‌رسانی روسیه برگزار شده بود، سخن گفت. وی تاکید کرد: بی‌ثباتی در اوراسیا در راستای منافع آمریکاست. برای همین بسیار ساده‌لوحانه است که از واشنگتن بخواهیم با تروریست‌های داعش مبارزه کند.

وی افزود: این مشکلی قدیمی‌ است. وضعیت غرب وخیم‌تر از آن چیزی است که ما پیشتر فکر می‌کردیم. ما به خاطر ارزش‌هایی در آن سرمایه‌گذاری کردیم که هرگز نداشت؛ از جمله شرافت و صداقت. آمریکا داعش را تهدید نمی‌داند. ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا غرب متوجه شود که داعش تهدید است. اصلا هیچ مفهومی ندارد که از واشنگتن بخواهیم در مبارزه با داعش همکاری کند.

سرگئی میخیف تاکید کرد: ما باید درباره این مساله با اروپا صحبت کنیم نه آمریکا. در غیر اینصورت مجبور می‌شویم قوانین آن را بپذیریم. هم‌اکنون آمریکا با این تهدید مواجه است که جایگاه خود به عنوان کشوری راهبر را از دست بدهد. یکی از راه‌های حفظ موقعیت پیشرو تضعیف رقباست. این کار از طریق تحریک بی‌ثباتی انجام می‌شود. رقبای بالقوه‌ای برای آمریکا در اوراسیا وجود دارد و آنها تهدیدی برای رهبری آمریکا محسوب می‌شوند. بنابراین بی ثباتی در اوراسیا در راستای منافع واشنگتن است.

این تحلیلگر روسی تاکید کرد: آمریکا داعش را به عنوان اثر جانبی یک بازی سیاسی بزرگ می‌بیند که از نقش آن در یک مرکز توسعه حفاظت می‌کند. اگر شما ثبات می‌خواهید باید به طرف آمریکا بروید. حال دو راه برای این کار وجود دارد؛ مشارکت ترانس آتلانتیک و مشارکت ترانس پاسفیک. هر که بیرون از این دایره باشد با بی‌ثباتی مواجه می‌شود.

به گفته وی هم‌اکنون یک جنگ اطلاع‌رسانی در جریان است که شامل "اختراع حقایق" و بحث روی آنها می‌شود. وی اینگونه نتیجه می‌گیرد: این نمونه‌ای برای اهریمنی جلوه دادن رقیب است. کمپین رسانه‌ای حول حقایقی تمرکز دارد که اصلا حقیقت ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha