مردم در ایام محرم برای دریافت غذای نذری حتی حاضرند در صفهای طولانی مدتها وقت بگذراند چرا که معتقدند نذری امام حسین(ع) برکت زندگی و روزگارشان است
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، شور و شعور حسینی و عشق وافر به سید و سالار و شهیدان به شیوههای مختلف از سوی مردم کشور ابراز میشود و این امر مربط به روز و یا ماه خاصی ندارد اما با فرارسیدن ماه محرم این عرض ارادتها به صورت ویژه از سوی مردم ایران اسلامی صورت میپذیرد.
در این بین، عده زیادی با پخت غذا برای عاشقان و عزاداران امام حسین(ع) این روزها را گرامی و بزرگ میدارند، به گونهای که در تمامی شهرها و روستاهای کشور و حتی در خارج از مرزهای ایران اسلامی در این روزهای خاص به پخت غذای نذری مبادرت میکنند و به نوعی این امر را مقدس میشمرند.
درباره دادن نذری و تائید آن امیرالمومنان حضرت علی(ع) میفرماید: همانا خداوند ما را برگزید و گروهی را برای ما برگزید تا یاریمان کنند و به سبب شادی ما شاد باشند و به خاطر حزن ما اندوهگین باشند و اموال و جانهایشان را در راه ما بذل کنند. آنان از ما و به سوی ما هستند.
در عزای حسینی(ع) به عنوان یکی از مراسمات شاخص در فرهنگ اسلامی کشور در ماه محرم با پخت نذری این ایام گرامی داشته میشود.
اما در این روزها یعنی از ابتدای ماه محرم در بسیاری از کوچهها، خیابانها، هیئتها و مساجد غذای نذری پخت و در بین مردم توزیع میشود.
مردم نیز برای دریافت غذای نذری حتی حاضرند در صفهای طولانی مدتها وقت بگذارند چرا که معتقدند نذری امام حسین(ع) برکت زندگی و روزگارشان است.
شیعیان آبروی خود را مدیون امام حسین(ع) هستند
یکی از نذریدهندگان این روزهای فریدونکنار که در حین توزیع برنج در مناطق محروم فریدونکنار بود، به خبرنگار ایسنا، گفت: امام حسین(ع) و توجه به سیرت ایشان برکتی الهی برای شیعیان و همه مردم جهان است.
مهدی رحیمی با اشاره به اینکه اگر مردم در آن زمان کرامات امام حسین(ع) را میفهمیدند به دین اسلامی میگرویدند، تاکید کرد: شیعیان آبروی خود را مدیون حسین میدانند و باید از قیام او درس بگیریم.
وی با بیان اینکه در هر سال و در این روزها در بین مستمندان نذری توزیع میکنیم، خاطرنشان کرد: نذری برای امام حسین(ع)، آرام بخش روح و جان است.
غذای نذری از بهترین و پاکترین غذاهاست
یک مرد 70 ساله که سرپرست خانواده 14 نفری است در حالی که از هیئتی غذای نذری دریافت میکرد، با اشاره به اینکه وضعیت زندگی خانوادگی ما به شکلی نیست که بتوانیم برای امام مظلوم نذری بدهیم، اظهار کرد: افراد خیر با برپایی سفرههای نذری در هیئات، مساجد و تکایا، مردم را همواره به یاد امام حسین (ع) میاندازند.
وی با بیان اینکه نذری امام حسین (ع) به زندگیمان برکت داده است، خاطرنشان کرد: غذاهای نذری در روزهای عاشورا، تاسوعا و اربعین حسینی (ع)، بهترین و پاکترین غذاهاست و این جز به برکت امام حسین (ع) نیست.
با پخت غذای نذری زندگیام را سروسامان دادهام
یکی از آشپزهایی که غذای نذری امامحسین(ع) را پخت میکند، به ایسنا گفت: همواره از پیشنهاد پخت غذای نذری امام حسین (ع) استقبال میکنم و پول آن برایم مهم نیست.
ملوک زمانی خاطرنشان کرد: برکت در زندگی شخصی و خانوادگی را مدیون امام حسین(ع) هستم، در شرایطی که همسر و تامینکننده آرامش زندگی خود را از دست دادم با روی آوردن به پخت غذای مراسم امام حسین(ع) سروسامان گرفتهام و هیچ مشکلی ندارم.
وی تاکید کرد: فضای آشپزخانه آنقدر برایم قداست دارد که با وضو وارد میشوم و با دعا برای فرج امام زمان(عج) شروع به کار میکنم.
انتهای پیام
نظرات