• سه‌شنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94072114019
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

رییس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری عنوان کرد

میزان فعالیت در هفته پژوهش،ملاک کمک مالی به دانشگاه‌ها/جلوگیری از نمایش محصولات تکراری

میزان فعالیت در هفته پژوهش،ملاک کمک مالی به دانشگاه‌ها/جلوگیری از نمایش محصولات تکراری

رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری گفت: کمک‌های مالی و امتیازاتی که به دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری تعلق می‌گیرد، بر اساس میزان حضور و نقش آنان در هفته پژوهش و فناوری است.

رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری گفت: کمک‌های مالی و امتیازاتی که به دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری تعلق می‌گیرد، بر اساس میزان حضور و نقش آنان در هفته پژوهش و فناوری است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در گردهمایی معاونان پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری که در محل این وزارتخانه با محوریت برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری، منسجم‌تر نسبت به سال‌های گذشته با هماهنگی همه اجزای دخیل در حوزه پژوهش و فناوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در این فاصله آیین‌نامه‌های مرتبط تنظیم و ابلاغ شده است، افزود: هدف این است که مجموعه همه بازیگران با ایفای نقش نظر، دیدگاه‌ها و برنامه‌هایشان را ارائه کنند و از آنها به عنوان همراهان فعال کمک گرفته شود.

رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری درخصوص برنامه‌های استانی این هفته تصریح کرد: برنامه‌های استانی با هماهنگی استان‌ها و با همکاری وزارت کشور برگزار می‌شود و تمامی دستگاه‌ها از جمله صدا و سیما، وزارتخانه‌های ذیربط، نیروی انتظامی و استانداران در این مجموعه فعالیت خواهند داشت.

وی با اشاره به بحث نگرش به فناوری و ارائه محصول اظهار کرد: امید است امسال در بحث تجاری سازی و فن بازار شاهد حضور فعال‌تر بازیگران این عرصه باشیم، یعنی هم افرادی که صاحب محصول هستند و هم سرمایه‌گذاران و متقاضیان حضور فعال داشته باشند.

احمدی خاطرنشان کرد: در سال گذشته در پایان سال حدود 26 میلیارد تومان در مراسم هفته پژوهش و فناوری قرارداد همکاری منعقد شد.

وی درخصوص ایده‌های برتر گفت: امسال بحث ایده‌های برتری که می‌تواند فناورانه و نوآورانه باشد، قرار است از هم‌اکنون با کمک پارک‌های علم و فناوری دنبال شود.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم درباره بحث ارائه محصولات و کارهای تحقیقاتی که در طول سال انجام شده است، افزود: امسال به این امر قدری سخت‌گیرانه پرداخته شده است به این معنی که کارهای جدید عرضه شود و تلاش شود نمودی از یک حرکت قوی باشد به شکلی که تمامی مراکز نقش فعالی ایفا کنند.

وی با بیان اینکه امسال هفته پژوهش و فناوری از 22 تا 27 آذر ماه برگزار می‌شود، تصریح کرد: در مراکز استان‌ها با همکاری استانداران و هماهنگی وزارت کشور، فعالیت‌ها و نمایشگاه‌های استانی یک هفته زودتر برگزار می‌شود.

احمدی همچنین از برگزاری اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، با حضور معاونان و مدیران پژوهش و فناوری در هفته ملی پژوهش و فناوری خبر داد.

وی درخصوص تجلیل از پژوهشگران برتر خاطرنشان کرد: تغییری که در این خصوص نسبت به سال گذشته ایجاد شده، این است که امسال علاوه بر تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر در حوزه مراکز دانشگاهی و پژوهشی، از پژوهشگران برتر دستگاه‌های دولتی و اجرایی نیز تقدیر می‌شود.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود جشنواره ملی ایده‌های برتر و حمایت از بازار ایده و استارت‌آپ دانشجویی و جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانش‌آموزی را از دیگر برنامه‌های هفته ملی پژوهش و فناوری دانست.

وی با تأکید بر حضور فعال پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در بخش فن‌بازار گفت: حدود 84 دانشگاه، مرکز پژوهشی و پارک علم و فناوری تا به امروز برای شرکت در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری ثبت نام کرده‌اند و امیدواریم با حضور بخش خصوصی این حوزه پررنگ‌تر شود تا بتوانیم از حوزه‌های مربوط به صادرات، هم عرضه کننده محصول و هم خریدار و مبادله فناوری داشته باشیم.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در پایان با تأکید بر نقش‌آفرینی در حوزه علم و فناوری اظهار کرد: دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری باید نه صرفا‌ در جهت تولید و عرضه علم و فناوری، بلکه باید برای سایر حوزه‌ها نیز نقش‌آفرینی کنند تا با توجه به فضای باز ارتباطات بین‌المللی و دیپلماسی علمی با عرضه و حضور قوی ثابت کنیم که می‌توانیم در این زمینه موفق باشیم.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری از 23 تا 26 آذر ماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha