• جمعه / ۱۷ مهر ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94071710835
  • خبرنگار : 71496

معرفی "دولت وحدت ملی" در لیبی پس از ماه‌ها مذاکره و درگیری

معرفی "دولت وحدت ملی" در لیبی پس از ماه‌ها مذاکره و درگیری

پس از ماه‌ها مذاکرات فشرده، نماینده سازمان ملل در مذاکرات لیبی بالاخره لیست دولت وحدت ملی در این کشور را که قرار است کار خود را پس از تایید احزاب لیبیایی آغاز کند، معرفی کرد.

پس از ماه‌ها مذاکرات فشرده، نماینده سازمان ملل در مذاکرات لیبی بالاخره لیست دولت وحدت ملی در این کشور را که قرار است کار خود را پس از تایید احزاب لیبیایی آغاز کند، معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، برناردینو لیون، فرستاده سازمان ملل به لیبی بامداد امروز (جمعه) در کنفرانسی مطبوعاتی در شهر صخیرات مراکش، فایز السراج را به عنوان نامزد پیشنهادی برای تصدی پست نخست وزیر دولت ائتلافی معرفی کرد و گفت: اسامی افراد برای تصدی دیگر پست‌های دولت نیز مورد توافق حاضران در مذاکرات صخیرات قرار گرفته است.

از سال 2014 تنش در لیبی بالا گرفت و دو دولت در این کشور روی کار آمد که هریک پارلمان خود را دارد. اسلام‌گراها در طرابلس قدرت را در دست گرفتند و دولت دیگر که گرایشی لیبرال دارد و از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته می‌شود در شرق کشور و در طبرق تشکیل حکومت داده است.

ماه‌ها مذاکره میان این دو جناح که خود از گروه‌های مختلفی تشکیل شده‌اند زیرنظر سازمان ملل امروز (جمعه) به نتیجه رسید. برناردینو لیون گفت: ما متاسفیم که پیش از این نتوانستیم دولت وحدت ملی را در لیبی مستقر کنیم اما اکنون نیز خوشحالیم که چنین مساله‌ای گرچه با تاخیر رخ داده است.

فرستاده سازمان ملل به لیبی گفت: بعد از یک سال مذاکره و گفت‌وگو با بیش از 150 شخصیت سیاسی و اجتماعی این کشور در تمامی مناطق لیبی اکنون ما توانستیم دولت وحدت ملی را که بیشتر گروه‌ها با آن موافقند معرفی کنیم. بحران لیبی جان بسیاری را گرفت و 4 / 2 میلیون تن از ساکنان کشور را نیازمند کمک‌های فوری کرده است که امیدواریم با معرفی دولت این مساله پایان یابد.

گرچه سازمان ملل ابراز امیدواری کرده که بحران با روی کار آمدن دولت پیشنهادی پایان یابد، اما ظاهرا همه لیبیایی‌ها از تشکیل این کابینه‌ای استقبال نکرده‌اند. برخی گروه‌های لیبی چه در طرابلس و چه در طبرق به طور جدی با پیشنهاد لیون مخالفت کرده‌اند و آن را گامی برای تجزیه کشور می‌دانند.

دولت پیشنهادی سازمان ملل باید توسط پارلمان‌های دو طرف در طبرق و طرابلس مورد تایید قرار بگیرد و ماموریت آن اداره کشور به مدت یک سال و فراهم کردن شرایط برای برگزاری انتخابات اعلام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha