• یکشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94071207589
  • خبرنگار : 71214

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

توضیح وزارت کشاورزی درباره تزریق "هورمون" به مرغ

توضیح وزارت کشاورزی درباره تزریق "هورمون" به مرغ

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سرعت رشد مرغ های گوشتی ارتباطی به مصرف هورمون ندارد و رشد سریع مرغ‌ها در دوره پرورش به دلیل استانداردسازی شرایط پرورشی و اجرای عملیات اصلاح نژادی در جوجه های گوشتی است که البته این سرعت رشد در بسیاری کشورهای دنیا بیشتر از ایران است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سرعت رشد مرغ های گوشتی ارتباطی به مصرف هورمون ندارد و رشد سریع مرغ‌ها در دوره پرورش به دلیل استانداردسازی شرایط پرورشی و اجرای عملیات اصلاح نژادی در جوجه های گوشتی است که البته این سرعت رشد در بسیاری کشورهای دنیا بیشتر از ایران است.

حسن رکنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از نظر کیفیت و سلامت، گوشت مرغ تولید شده در ایران در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد و ایران در این زمینه جزو کشورهای پیشرو است که می تواند در داخل بدون هیچ نگرانی مصرف شود و به کشورهای دیگر نیز صادر شود.

وی افزود: تنها مشکل در پرورش و تولید گوشت مرغ، اندازه لاشه مرغ است که باید برای تقویت صادرات این محصول بتوانیم فرهنگ تولید و مصرف مرغ را با سایزهای کوچک تر ترویج کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برخی در شبکه های اجتماعی، مسائلی را درباره تولید گوشت مرغ و استفاده از هورمون در فرآیند پرورش مطرح کرده‌اند که هیچ پایه و اساس علمی ندارد و بالاتر بودن سرعت رشد پرورش گوشت مرغ نسبت به مرغ های بومی طبیعی است، چرا که پرورش گوشت مرغ در شرایط استاندارد و با تکنولوژی و فناوری روز دنیا انجام می شود و در عملیات اصلاح نژادی نیز بهترین نسل و نژادها برای پرورش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رکنی اعلام کرد: سرعت رشد و پرورش گوشت مرغ در بسیاری از کشورهای جهان بیشتر از ایران است، چرا که آنها پس از 30 تا 32 روز مرغ های پرورش یافته را روانه بازار می کنند اما در ایران این فرآیند بیش از 40 روز طول می کشد.

وی با بیان اینکه کمپین "نخریدن گوشت مرغ" تاثیری بر بازار این محصول نگذاشته است، تصریح کرد: کسانی که از طریق شبکه های اجتماعی باورهای غلط در اذهان عمومی ایجاد می کنند به منافع ملی آسیب می زنند و مردم هم نباید به این مسائل بی پایه و اساس توجه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۲ ۱۳:۰۵

يعني نه هورمون ميدن ونه آنتي بيوتيک ! مام باورکرديم ! هيچيمون استاندارد نيس يه باره مرغداري مون شد استاندارد و مرغمون يه باره 40 روزه ميشه 2کيلو !! جل الخالق! يه زنگي به غربيها بزنين بگين بيان ازما يادبگيرن !

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۲ ۱۳:۲۰

مردم عزيز اين کمپين های مختلف که در شبکه هاي اجتماعي مي گذارند و درخواست مشارکت ملت را دارند ريشه همه آنها اسرائيل و عربستان است که مي خواهند باعث ايجاد اخلال در چرخه اقتصادي کشور بشوند. مردم نبايد اينقدر ساده باشند که هر کسي يک کمپين راه انداخت در آن شرکت کنند و به کشور خيانت نمايند . حواسمان بايد خيلي جمع باشد .

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۲ ۱۴:۰۰

اين مرغ ها همش با تزريق امپول و هورمون سريع رشد ميکنن و باعث اين همه مريضي شدن هميناست که باعث ايست قلبي ميشه و جوانانمونو از بين برده

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۲ ۱۷:۰۳

راه انداختن انواع کمپينهای بدون پشتوانه سياستی است تا پس از مدتي با بي اعتبار کردن تک تک کمپينها مردم را از اين گونه کارها پشيمان و دلسرد کنند