• چهارشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94070805241
  • خبرنگار : 71533

نقدی: جوهر اقتصاد مقاومتی تکیه بر ظرفیت های داخلی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: جوهر اقتصاد مقاومتی این است که ظرفیت‌های داخلی را شناسایی کنیم و با بالا بردن بهره‌وری، بخش‌های بسیاری از اقتصاد کشور را در راستای اقتصاد مقاومتی اصلاح کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: جوهر اقتصاد مقاومتی این است که ظرفیت‌های داخلی را شناسایی کنیم و با بالا بردن بهره‌وری، بخش‌های بسیاری از اقتصاد کشور را در راستای اقتصاد مقاومتی اصلاح کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)،‌ محمدرضا نقدی ظهر امروز در نشست تخصصی بررسی ظرفیت‌های موجود در محصول خرما طی سخنانی ضمن تسلیت فاجعه منا اظهار کرد: مشکلی که داریم این است که وقتی حادثه‌ای رخ می‌دهد از عاملش ابراز انزجار می‌کنیم در حالی‌که باید سبب‌ساز اصلی آن‌ حادثه را محکوم کنیم و سبب‌ساز حادثه منا کشوری است که آل سعود را بر سر کار آورده است و ما باید همه نفرینمان را متوجه آمریکا جنایت کار و هم پیمانانش سازیم.

وی با بیان اینکه ایران باید خود را از گرفتاری قدرت‌های جهانی نجات دهد و روی پای خود بایستد اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبری مطرح شده و مورد تائید بسیاری از اقتصادانان است یکی از راه‌هایی است که می‌توان با تکیه بر آن در برابر دشمنان مقاومت کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: جوهر اقتصاد مقاومتی این است که ظرفیت‌های داخلی را شناسایی کنیم و با بالا بردن بهره‌وری، بخش‌های بسیاری از اقتصاد کشور را در راستای اقتصاد مقاومتی اصلاح کنیم.

وی با بیان اینکه صنایع ما با حداکثر 30 درصد ظرفیت‌شان کار می‌کنند و تولید ما نیز از متوسط جهانی کمتر است، گفت: اگر هیچ باغ یا زمینی را به مراتع کشور اضافه نکنیم، با ارتقای علمی کشاورزی کشور می‌توانیم از تولید 4 تن و 600 کیلوگرم در هکتار به شش تن و 800 کیلوگرم که متوسط جهانی است نزدیک شویم و این مهم تنها با استفاده صد در صد از ظرفیت‌های صنایع داخلی کشور محقق می‌شود.

نقدی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به تولید مطلوب خرما در کشور و صادرات آن نیازمند تشکیل یک تشکل برای خرماکاران در کشور است اظهار کرد: بنیاد تعاون سپاه می‌تواند با کمک به شکل گیری چنین تشکلی هم به از بین بردن شکاف سطح تولید ما با متوسط جهانی را کم کند و هم صنایع تبدیل و صنایع بسته بندی مناسب را برای این محصول در کشور آماده کند و در نهایت نیز با عقد قرارداد میان خرماکاران و صنایع جانبی که می‌توانند از خرما در محصولات خود استفاده کنند وضعیت بهتری را برای کشت این محصول فراهم کنیم و به فتح بازارهای جهانی نیز بیاندیشیم.

وی اظهار کرد: رسانه‌ها و به خصوص صدا و سیما نیز باید با تبلیغات خرما در کشور‌های هدف بتواند نقش خود را ایفا کند و همچنین با برگزاری نمایشگاه‌های محصولات خرمایی در کشورهایی که طرف قرارداد ما در صادرات خرما هستند شناخت بیشتری را از این محصول پرثمر برای سایر کشورها فراهم کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین جلوگیری از عرضه محصولات چند کیفیت خرمایی را نیز منوط به ایجاد یک تشکل قوی برای خرماکاران دانست و گفت:‌ مصرف خرما در کشورما پایین است و لازمه بالا بردن آن داشتن ابتکار در عرضه محصولات خرمایی است که امیدوارم در این زمینه تلاش‌های مفیدی انجام گیرد.

وی با بیان اینکه اشتیاق به تولید خرما در بخش کشاورزی با افت روبرو است، اظهار کرد: برای افزایش تولید خرما نیاز به افزایش مصرف خرما در کشور داریم و می‌توانیم در این موضوع ضمن عقد قرارداد میان صنایعی که می توانند از ارزش غذایی خرما استفاده کنند، به نتایجی برسیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان گفت: اگر همه شرکت‌های هواپیمایی، کارخانه‌های بستنی سازی و سایر صنایع وابسته به خرما از این محصول به خوبی در کالاهایشان استفاده کنند می‌توانیم وضعیت بهتری را در آینده برای خرماکاران و تولید و صادرات آن به سایر کشورها انتظار داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha