• جمعه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94062716873
  • خبرنگار : 71448

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران:

مگر لوازم خانگی ایرانی گران است؟

مگر لوازم خانگی ایرانی گران است؟

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه انتظار مردم برای کاهش قیمت لوازم خانگی کاذب و تحت تاثیر تبلیغات افراد سودجوست، گفت: مگر قیمت لوازم خانگی ایرانی در حال حاضر گران است؟

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه انتظار مردم برای کاهش قیمت لوازم خانگی کاذب و تحت تاثیر تبلیغات افراد سودجوست، گفت: مگر قیمت لوازم خانگی ایرانی در حال حاضر گران است؟

حبیب‌الله انصاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به توقع ایجاد شده در مردم برای کاهش قیمت لوازم خانگی اظهار کرد: از زمانی که تبلیغات بسیار گسترده مبنی بر به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران با 1+5 مطرح شد بعید نبود که مردم این احساس را بکنند که با لغو تحریم‌ها، آزاد شدن پول‌های بلوکه شده و تسهیل صادرات، وضعیت اقتصادی بهتر شده و کالا نیز ارزان می‌شود.

وی با بیان اینکه ارزان شدن کالا با بسیاری از مولفه‌ها درگیر است، اظهار کرد: ما هیچ گاه از لحاظ علمی و اقتصادی نمی‌توانیم بگوییم با برداشته شدن تحریم‌ها، پول به جیب مردم خواهد رفت یا زمینه بلافاصله برای کاهش قیمت کالاها فراهم می‌شود.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه قیمت کالا با عوامل تولید نسبت مستقیم دارد، ادامه داد: زمانی که قیمت مواد اولیه، انرژی، نیروی انسانی و سایر موارد موثر در تولید افزایش پیدا می‌کند، قیمت کالا نیز بر اساس مجموعه‌ای از همین مولفه‌ها حساب می‌شود.

انصاری افزود: البته با این تفاوت که تولیدکننده درصدی سود نیز به دلیل خواب سرمایه برای خود در نظر گرفته و پس از آن قیمت را تعیین می‌کند.

وی با بیان اینکه انتظار مردم برای کاهش قیمت انتظاری کاذب است، تصریح کرد: یکی از عوامل تاثیرگذار بر این موضوع، تبلیغاتی است که توسط افرادی سودجو که رویکردشان بیشتر به واردات است، انجام می‌شود که باید جلوی این تبلیغات گرفته شود.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه در فضای مجازی نمی‌گویند کالای خارجی نخرید، گفت: با کمال تاسف در این فضاها گفته می‌شود کالای ایرانی نخرید تا ارزان شود؛ اما سوال اینجاست که مگر کالای ایرانی در حال حاضر گران است؟

به گفته انصاری، از زمانی که این تفکر ایجاد شده، تولید کنندگان اجناس خود را با حداقل سود یا حتی بعضا به شکل سربه سر به فروش می‌رسانند، چراکه یکی از مشکلات تولیدکنندگان ما نقدینگی است و یک تولید کننده نمی‌تواند کالاهای لوازم خانگی را بخصوص در ابعاد حجیم در انبار خود نگه دارد تا وضعیت مشخص شود و مجبور است برای گردش مالی آن‌ها را عرضه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۰۹:۱۷

نفسشون از جاي گرم بلند ميشه . بنده خدا راس ميگه اخه پول ندارن ميرن وسايل خارجي ميخرن که ارزونه

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۱:۰۰

زماني که تمام صنايع ما ودر راس ان ازخودرو سازي گرفته تا سيمان ولوازم خانگي و...ناچارند علاوه بر ماليات هزينه هاي ديگر را به دولت و ديگر سازمانها و... پرداخت کنند در نتيجه هزينه توليد بالا رفته و در نهايت قيمت توليد داخل با يک محصول با کيفيت خارجي نزديک مي شود و مردم هم خريد محصولات خارجي را با چنين شرايطي گزينه بهتري مي دانند. هر چند حتي فرزندانشان در شرکت مورد نظر فعاليت کنند. بزرگترين ضربه اي که به صنايع واقتصاد کشور وارد شده است از طرف همين دريافتهاي بي مورد است که در نهايت بايد غير از ماليات کلا حذف شوند

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۱۴:۵۸

هم گران است هم بی‌کیفیت .

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۲۱:۰۲

چي ارزون هست؟