فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: به دنبال تخریب آثار و بنای تاریخی در جاسک نیستیم بلکه در حال توسعه و آبادانی سواحل مکران هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، امیر دریادار حبیب الله سیاری در حاشیه مراسم استقبال از ناوگروه سی و پنجم نداجا در جمع خبرنگاران افزود: در "کوه مبارک" جاسک قلعهای وجود ندارد و اگر هم قلعهای وجود داشته چرا تا کنون به آن رسیدگی نشده است.
وی گفت: چنانچه مکان تاریخی و قلعهای در این منطقه وجود داشته باشد نه تنها آن را تخریب نمیکنیم بلکه آمادگی داریم از آن نیز محافظت کنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نداجا با استقرار در روستای کوه مبارک موجب توسعه زیر ساختهای این منطقه شده است افزود: به دنبال استقرار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روستای کوه مبارک این روستا از امکاناتی مانند کارخانه یخ، جاده، نانوایی، مراکز خرید، بازارچه و سایر امکانات رفاهی بهرهمند شده است.
سیاری با اشاره به حضور نداجا در سواحل مکران که شامل سیریک، جاسک، کنارک و پسابندر است افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران باعث توسعه سواحل مکران و این منطقه بوده است و هر فردی که موجب کندتر شدن روند توسعه این مناطق شود مخالف با آبادانی و توسعه کشور است.
وی اضافه کرد: افرادی که به دنبال جلوگیری از توسعه سواحل مکران هستند در این مناطق منافع نامشروع دارند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه با بیان اینکه خرید تجهیزات به کلی از دستور کار ما خارج است گفت: وظیفه داریم در تمام آبهای آزاد جهان با در نظر گرفتن قوانین بینالمللی حضور یابیم. حضور مستمر ناوگروههای نداجا در عرصه آبهای آزاد نشان دهنده توانمندی، اقتدار و اجرایی شدن فرمان رهبری مبنی بر این است که «مظهر اقتدار دریایی، حضور در آبهای آزاد است.»
وی با اشاره به بازگشت ناوگروه سی و پنجم نداجا متشکل از ناوهای بندرعباس و الوند افزود: این ناوگروه دارای ویژگیهای ویژهای نسبت به سایر ناوگروهها بوده که از جمله آن میتوان به دریانوردی در شرایط نامساعد جوی اشاره کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: این ناوگروه حدود 37 هزار کیلومتر دریانوردی کرده و حدود سه ماه در آبهای آزاد به انجام ماموریتهای محوله پرداخته است.
سیاری ادامه داد: ناوگروه سی و پنجم نداجا همچنین برای انجام ماموریت ویژه، از مدار 10 درجه نیز پایینتر رفته و به مدار هفت درجه رسید.
وی از انجام 80 مورد شناسایی مثبت، اسکورت 150 شناور، پاسخ مثبت به درخواست کمک شناورهای تجاری سه کشور دنیا(هنگ کنگ، مالتا و لیبریا)، 90 روز دریانوردی، چهار مورد درگیری با دزدان دریایی و غیره به عنوان دیگر موفقیتهای این ناوگروه یاد کرد.
دریادار سیاری اضافه کرد: طبق سیاست اعلام شده از سوی فرمانده معظم کل قوا، نداجا در تمام آبهای آزاد دنیا و حتی اقیانوس اطلس طبق قوانین بینالمللی حضور خواهد یافت، اما زمان حضور، مسئلهای است که باید از سوی مقامات بالا اعلام شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه اظهار کرد: خرید تجهیزات مورد نیاز به کلی از دستور کار نداجا خارج شده است.
وی با بیان اینکه امروز ما عنوان میکنیم که بر دانش و توانمندی داخلی تکیه کرده و نیازی به خرید تجهیزات نداریم، افزود: البته از دانش روز دنیا کنارهگیری نمیکنیم اما از دانشی استفاده خواهیم کرد که بدون منتگذاری به دستمان برسد.
انتهای پیام
نظرات