• دوشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94060905611
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

آزمایش موفقیت‌آمیز چتر نجات فضاپیمای اوریون

آزمایش موفقیت‌آمیز چتر نجات فضاپیمای اوریون

دانشمندان ناسا با انجام آزمایش‌های گسترده بر روی نسل بعدی سفینه‌های سرنشین‌دار اوریون به دنبال رسیدن به حداکثر ایمنی هستند.

دانشمندان ناسا با انجام آزمایش‌های گسترده بر روی نسل بعدی سفینه‌های سرنشین‌دار اوریون به دنبال رسیدن به حداکثر ایمنی هستند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، در آخرین مجموعه از آزمایش‌های سنگین ناسا، تجهیزات کاهش ارتفاع و سرعت سفینه فضایی اوریون مورد ارزیابی قرار گرفت. هدف دانشمندان، حفظ کامل جان خدمه و کپسول هنگام بازگشت به زمین است.

محققان ناسا هفته گذشته نسخه کوچک‌تری از سفینه فضایی اوریون را از ارتفاع بیش از 10هزار و 500 متری زمین و از هواپیمای نظامی C-17 رها کردند تا کلیه تجهیزات ایمنی کاهش سرعت و ارتفاع تا حداکثر توان مورد آزمایش قرارگیرد.

آنها در مورد مزیت‌های استفاده از نمونه غیرواقعی سفینه اوریون برای آزمایش اظهار کردند: اگرچه مدل آزمایشی فضاپیمای اوریون از نظر اندازه با نمونه اصلی تفاوت‌هایی دارد، اما تمامی خصوصیات از قبیل سطح اصطکاک با هوا و سایر نسبت‌ها به سفینه اصلی شباهت دارد.

عملیات کاهش ارتفاع فضاپیمای اصلی اوریون به کمک 11 چتر شامل دو چتر بسیار بزرگ و سه چتر دیگر به منظور کاهش سرعت و حفظ ایستایی و چترهای جانبی انجام می‌شود.

عملیات فرود و کاهش ارتفاع اخیر با سرعت 482 کیلومتر در ساعت آغاز شد و در عرض چند دقیقه سرعت کپسول به 32 کیلومتر در ساعت کاهش یافت.

عملیات فرود نمونه آزمایشی سفینه اوریون بر فراز پایگاه نظامی آمریکا در صحرای آریزونا انجام شد. این عملیات شامل استفاده از حداکثر ظرفیت دو چتر نجات بزرگ کپسول تا انهدام یا پاره ‌شدن کامل صورت گرفت.

دکتر سی‌جی جانسون، مدیر پروژه سیستم چترهای فضاپیمای اوریون در مورد این آزمایش گفت: در این آزمایش چترهای کاهش سرعت کپسول کاملا منهدم شدند، چرا که برای دانشمندان ناسا رسیدن به حداکثر ایمنی بسیار اهمیت دارد.

وی در ادامه افزود: با پاره شدن چترهای کاهش سرعت، حداکثر مقاومت و کارایی آنها برای ما مشخص شد. علت اهمیت چترهای نجات برای سازمان فضایی ناسا حفظ جان خدمه سفینه اوریون هنگام بازگشت به زمین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha