آیتالله هاشمی رفسنجانی فعالیت احزاب در چارچوب قانون اساسی، برای احقاق حقوق مردم را مهم دانست و گفت: خاصیت قانون اساسی ما به مراعات و عمل به اصول اساسی آن است و هرکس اصول آن را مخدوش کند، دلسوز نظام نیست.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزای دانشجویان ایران (ایسنا)، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح شنبه در دیدار دبیران استانی سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار، در پاسخ به مطالبات دانشجویان درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی و چگونگی برگزاری انتخابات و ورود انسانهای تأثیرگذار به مجلس، گفت: اگر چه محدودیتهایی داریم و بعضاً بیشتر میشود، اما در مجموع حرکت به سوی بهتر شدن امور و انتخاب نمایندگان واقعی اندیشههای مردم پیش میرود.
او درباره جایگاه مراجع در کشور، گفت: مراجع در جامعه احترام دارند و ورود آنها به مسایل اجرایی هم همراه با ملاحظات خاصی است.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به اعتراض یکی از دانشجویان که هنوز مدیران دولت پیشین در مسوولیت هستند، به محدودیتهای دولت و تهدید وزیران به استیضاح اشاره کرد و گفت: باوجود عقلای سیاسی در مجلس، گروههای تندرویی هستند که از تریبون باز آن در راستای خواستههای جناحی استفاده میکنند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نبود احزاب نیرومند را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و درباره عملکرد دولت روحانی، به توافق هستهای اشاره کرد و گفت: میبینید در آمریکا دمکراتها و جمهوریخواهان که موافقان و مخالفان توافق هستند، بر تواناییهای ایران تأکید میکنند.
وی قانون مداری را یکی از ویژگیهای دولت روحانی توصیف کرد و گفت: دولت نمیخواهد کارها را با قانونگریزی پیش ببرد.
او انتساب حزب اسلامی کار به کارگران را مثبت ارزیابی کرد و خطاب به دانشجویان عضو سازمان دانشجویی این حزب، گفت: در جلسات دانشجویی و حزبی از کارگران دفاع کنید که هم تأثیرگذارترین و هم مظلومترین قشر جامعه ما هستند.
هاشمی رفسنجانی به مسوولان سازمان دانشجویی توصیه کرد که رابطه دوسویه خود با دانشگاه و حزب اسلامی کار را حفظ کنید، چون بخشی از دانشجویان از خانوادههای کارگری برخاستند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأمین شغل را از ضرورتهای آینده زندگی دانشجویان دانست و به تصمیم دانشگاه آزاد اسلامی برای تأسیس شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: باید از اختراعات استادان و دانشجویان که مراحل آزمایشی را گذراندند، تا رسیدن به مرحله تولید انبوه و تجاریسازی حمایت کرد.
رییس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به گستردگی دانشگاه آزاد و وجود ساختمانها و آزمایشگاهها و تأسیس مراکز رشد در واحدها اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از امکانات پولی به شرکتهای دانش بنیان، محل، آب، برق، گاز، آزمایشگاه و وام میدهد و شریک پیدا میکند تا طرحها به محصول تبدیل شوند که اگر چنین شود، تولید و توسعه ایجاد میکند که امروزه از ضرورتهای جامعه و جوانان و در چارچوب توسعه دانشمحور است.
وی به ایجاد سایت «ساها» برای شناسایی مخترعان و مبتکران و آشنایی متخصصان با طرحها در آستانه تولید اشاره کرد که شامل 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه است، و میتواند نیازهای پژوهشی نیازمندان را تأمین کند و گفت: هر یک از آن طرحها از لحاظ ماهیت به وزارتخانهای مربوط میشوند که برای توسعه کمی و کیفی باید آنها را حمایت کنند.
در آغاز این دیدار، فرهنگیان، مسوول سازمان دانشجویی و اسلامی و خالدی، دو نفر از اعضای سازمان، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای سازمان، به بیان دیدگاههای خویش درباره انتخابات آزاد، جایگاه مراجع و اهمیت روزآمدی آنها، فضای سیاسی استانها، ماندگاری مدیران دولت پیشین در مصادر و مسوولیتها، درد دلهای جوانان ایرانی، مهاجرتهای علمی جوانان، توجه نکردن به تواناییهای بالقوه کشور، استفاده از پایاننامههای دانشجویان و ضرورت رونق توریست پرداختند.
دکتر کمالی، دبیر کل حزب اسلامی کار نیز توضیحاتی درخصوص روال و روند عضویت در حزب و سازمانهای تحت پوشش حزب و همکاری NGO ها داد و گفت: مجموعه سازمان دانشجویی حزب با این ترکیب تازه شکل گرفته است.
انتهای پیام
نظرات