• شنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۰:۰۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94051709232
  • خبرنگار : 71498

تهرانی‌ها چقدر پول آب پرداخت می‌کنند؟

تهرانی‌ها چقدر پول آب پرداخت می‌کنند؟

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: درحال حاضر قیمت متوسط هر لیتر آب 3.5 ریال است که این میزان در مقابل قیمت حتی یک پیامک بسیار ناچیز است.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: درحال حاضر قیمت متوسط هر لیتر آب 3.5 ریال است که این میزان در مقابل قیمت حتی یک پیامک بسیار ناچیز است.

علیرضا نوذری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که به ازای هر نفر در تهران 325 لیتر آب در شبانه روز تولید می شود، اظهار کرد: اگر هر خانوار تهرانی در ماه 20 متر مکعب آب مصرف کنند، ماهیانه 6500 تومان آب‌بها از آن‌ها اخذ می‌شود.

وی ادامه داد: مشترکانی که انشعاب فاضلاب را در منازل خود نصب کرده‌اند، باید به طور میانگین 1000 تومان بیشتر از دیگر مشترکان پرداخت کنند.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این که میزان پرداخت آب‌بها بین مشترکان متفاوت است، گفت: آب بهای پرداختی مراکز دولتی در قیاس با مراکز آموزشی بیشتر است؛ به طوری که مراکز آموزشی در هر متر مکعب 240 تومان و مراکز دولتی برای هر متر مکعب آب 900 تومان به صورت ماهانه پرداخت می کنند.

نوذری‌پور میزان آب بهای پرداختی مراکز ساخت و ساز و به عبارتی کاربری بنایی یعنی مکان هایی که ساخت و ساز در آن ها انجام می‌شود را 1300 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت آب باید به ارزش واقعی خود باز گردد.

وی با بیان این‌که وضعیت آبی کشور در حالت بحران قرار دارد، گفت: برای حل این بحران لازم است چرخه اقتصادی آب از نظم خاصی پیروی کند به گونه‌ای که آب به قیمت واقعی خود در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار کرد: اگر قیمت آب را همچنان پایین نگه داریم آب مانند وضعیت فعلی مانند یک کالای بی‌ارزش به هدر می‌رود، لذا لازم و ضروری است که قیمت آب به منظور صرفه‌جویی افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۱:۲۸

با افزايش قيمت آب اونايي که به صرفه جويي آب اهميت نميدن، شايد به فکر کمتر هدر دادن آب بيفتن، چون اون ديگه آب نيست براشون، اسکناسه

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۰۹:۱۱

اگر قيمت آب چند برابر نشود، بزرگترين خيانت به تمدن ايراني شده است و ايران بياباني خشک و بي آب و علف خواهد شد

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۷ ۱۰:۴۲

با سلام هر گاه در بخشي از امور کشور به دليل بي کفايتي مديران، هدررفت يا سواستفاده اي رخ مي‌دهد، براي جبران آن، سخن از افزايش قيمت محصول خروجي آن بخش، به ميان مي آيد. افزايش قيمت آب، بي دليل و تنها افزودن باري ديگر بر دوش عموم مردم ايران است. در زماني که هزينه هاي زندگي، سرسام آور و درآمد اکثر مردم اندک است، دليلي بر افزايش قيمت ها وجود ندارد. هدر رفت اصلي آب در بخش کشاورزي با مصرفي در حدود 90 درصد آب کشور مي باشد. هزاران چاه آب عميق غير مجاز در سراسر کشور نشان از بي مديريتي، بي توجهي و فساد حاکم بر سيستم اداري ايران است. بايد توجه داشت که براي توليد يک کيلوگرم از هر محصول کشاورزي يا باغي در ايران چندين برابر استاندارد دنيا آب مصرف مي شود!!! از سوي ديگر هدر رفت آب در لوله‌هاي انتقال آب بين شهري و درون شهري نيز درصد بالايي از هدررفت‌ها مي‌باشد. بنابراين بهتر است به جاي "نعل وارونه زدن" واقعيت را بپذيريم و مشکلات اصلي را رفع نماييم. با سپاس شهروند ايران- شيراز