• چهارشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۱:۳۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 94051407792
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

پیشنهادی برای خرج دارایی‌های بلوکه شده ایران

پیشنهادی برای خرج دارایی‌های بلوکه شده ایران

یک تحلیل‌گر مسائل اقتصادی اظهار کرد: آزاد شدن دارایی‌های بلوکه شده ایران 100 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور ایجاد می‌کند که اگر مدیریت نشود می‌تواند تورم‌زا باشد.

یک تحلیل‌گر مسائل اقتصادی اظهار کرد: آزاد شدن دارایی‌های بلوکه شده ایران 100 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور ایجاد می‌کند که اگر مدیریت نشود می‌تواند تورم‌زا باشد.

سهراب دل‌انگیزان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در کرمانشاه، رقم دارایی‌های بلوکه شده ایران در خارج از کشور را 29 میلیارد دلار دانست و افزود: از این رقم 22.5 میلیارد دلار ذخایر بانک مرکزی است که اصلا قابلیت تبدیل شدن به ریال را ندارد.

وی با بیان اینکه این رقم به صورت دلار در حساب بانک مرکزی می‌ماند، عنوان کرد: این امر ذخیره بانک مرکزی کشور را بالا برده و قدرت آن را زیاد می‌کند. مابقی این پول که 6.5 میلیارد دلار است سهم دولت است که باید به ریال تبدیل شود.

به گفته دل‌انگیزان این میزان پس از تبدیل شدن به ریال به 20 هزار میلیارد تومان تبدیل خواهد شد که اگر ضریب نقدینگی آن را پنج حساب کنیم، باعث ایجاد 100 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر این پول مدیریت نشود می‌تواند در کشور تورم ایجاد کند، یادآور شد: دولت باید با رشد اقتصادی و افزایش تولیدات داخلی این میزان نقدینگی را مهار کند. مهمترین مسله در خصوص این دارایی‌ها محل مصرف آنها نیست، بلکه شیوه تبدیل آنها به ریال است.

دل‌انگیزان پیشنهاد کرد: دولت به جای اینکه این پول را به بانک مرکزی بفروشد و بجای آن 20 هزار میلیارد تومان پول بگیرد آن را در اختیار بانک‌های تجاری قرار دهد که در این صورت هم دارایی بانک مرکزی زیاد نمی‌شود که خود تورم زا است و هم اینکه سرمایه در اختیار سایر بانک‌ها قرار می‌گیرد که بتوانند با آن کار کنند و به بخش تولید و تجارت رونق ببخشند.

مشاور اقتصادی اتاق بازرگانی کرمانشاه در خصوص محل مصرف این پول‌ها نیز عنوان کرد: دولت بدهکاری زیاد دارد که برای پر کردن آنها پول می‌خواهد.

وی پرداخت بدهی پیمانکاران را مهمترین محلی دانست که این پول می‌تواند صرف آن شود و خاطرنشان کرد: این امر پیمانکاران کشور را قوی می‌کند، به علاوه به پروژه‌های عمرانی کشور رونق می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۰۷:۵۷

"سرمايه در اختيار ساير بانک‌ها قرار مي‌گيرد که بتوانند با آن کار کنند و به بخش توليد و تجارت رونق ببخشند" مگر يکي از آسيب هاي اقتصاد ما بنگاه داري بانک ها و و ورود به فعاليت هاي تجاري و اقتصادي نيست؟!

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۰۹:۲۶

پيشنهاد مي کنم خرج پولها را به ترتيب 1-احداث و تکميل آزادراههاي بين تمام مراکز استانها 2- ايجاد شبکه ابياري در تمام نقاط کشور براي کشاورزي و خودکفايي بهر نحو ممکن 3-بهداشت کامل براي همه مردم 4- ايجاد يک حداقل بيمه بيکاري 5-ارتقاي توان موشکي براي دفاع ازکشور که مانع طمع ديگران شود 6-رفع بيکاري 7-کاهش قيمت دلار براي خريد دستگاها از خارج..و

avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۱۱:۱۷

لطفا مقدار قابل توجهي را در صنعت ريلي هزينه کنيد