• دوشنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 94051206919
  • منبع : نمایندگی فارس

حضور برخی مسئولان در جهاددانشگاهی فارس

ایسنا/فارس نماینده مردم شهرستان آباده در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان در آستانه 16 مرداد و سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، با حضور در جهاددانشگاهی فارس با مسئولان این‌ نهاد دیدار و گفت و گو کردند.

نماینده مردم شهرستان آباده در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان در آستانه 16 مرداد و سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، با حضور در جهاددانشگاهی فارس با مسئولان این‌ نهاد دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)T منطقه فارس، در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به پیشنه تاسیس و فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی در کشور و استان فارس، بر لزوم حمایت هرچه بیشتر مسئولان از این نهاد تاکید کرد.

مسعود رستگار با تاکید براینکه جهاددانشگاهی در عرصه پژوهشی با برخورداری از نیروی انسانی متخصص و توانمند، پتانسیل‌های بسیار زیادی در ابعاد مختلف علوم رفتاری، مطالعات فرهنگی، نانوتکنولوژی، ژنتیک و فنی و مهندسی دارد، گفت: هنوز بخش دولتی از تمام ظرفیت‌های موجود جهاددانشگاهی در فارس استفاده مطلوب نکرده است.

رستگار همچنین به توانایی‌های جهاددانشگاهی فارس در حوزه فرهنگی اشاره و اضافه کرد: وجود سازمان‌های توانمندی مانند سازمان دانشجویان، سازمان فعالیت‌های قرآنی و خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا و مراکزی نظیر افکارسنجی، مرکز فرهنگی- دانشجویی امام و انقلاب و مرکز گردشگری دانشجویان، کانون تخصصی قرآن و هنرهای تجسمی و گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی، از دیگر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در فارس در بحث آموزش نیز توفیقات بسیاری کسب کرده است، برگزاری دوره‌های مختلف کوتاه و بلند مدت و ایجاد دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی را از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه دانست.

رستگار یکی از موضوعات مد نظر جهاددانشگاهی را برگزاری دوره آموزشی گوهرسنگ‌ها عنوان و با اشاره به وجود معادن غنی سنگ در شهرستان آباده، راه‌اندازی این دوره‌ها در آن شهرستان را بسترساز توسعه هدفمند اشتغال دانست.

نماینده مردم شهرستان‌های آباده، بوانات و خرم‌بید نیز با تاکید براینکه جهاددانشگاهی به حتم یکی از ظرفیت‌های بزرگ علمی، پژوهشی و فرهنگی کشور به‌شمار می‌رود، لزوم توسعه فعالیت‌های این نهاد در شهرستان آباده را ضرورت دانست.

رحیم‌ زارع یکی از توانمندی‌های مهم جهاد را فعالیت‌های فرهنگی با محوریت قرآن عنوان و اضافه کرد: با خبرگزاری قرآنی(ایکنا) آشنا هستم و به شکل مداوم آن را مطالعه می‌کنم، این خبرگزاری بین‌المللی، یک پتانسیل بسیار موثر است که اخبار و اطلاعات مفید قرآنی را در سطحی وسیع منتشر می‌کند.

نماینده مردم آباده در مجلس ‌با تصریح اینکه جهاددانشگاهی در حوزه قرآنی بسیار فعال است، فعالیت‌های این نهاد در عرصه قرآنی را تاثیرگذار ارزیابی و اضافه کرد: مباحث قرآنی مهمترین مبحث در فعالیت‌های فرهنگی است، بی‌تردید اگر فرهنگ قرآنی را در جامعه نشر دهیم، جامعه از هر آسیبی مصون خواهد بود.

زارع نشر فرهنگ قرآنی را یکی از نیازهای جامعه امروز دانست و تاکید کرد: قرآن برای تمام انسان‌ها در هر جامعه و هر کشوری، نقشه راه سعادت را ترسیم کرده است.

این نماینده مجلس‌ تاکید کرد: جهاددانشگاهی در این عرصه دارای توانمندی‌های زیادی است که باید از این پتانسیل استفاده مطلوبی کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های آباده، بوانات و خرم‌بید در مجلس‌ گفت: در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی ایجاد 6 میلیون فرصت شغلی شده است، باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در تحقق این مهم استفاده کرد.

زارع با اشاره به اینکه اکنون بیش از گذشته با ظرفیت‌های جهاددانشگاهی آشنا شده است، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در ابعاد مختلف، نقشی تاثیرگذار در عرصه پیشبرد اهداف انقلاب و نظام اسلامی ایفا کرده است.

وی گفت: جهاددانشگاهی در ابعاد علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی فعالیت‌هایی را داشته و دارد، البته نقش علمی این نهاد بسیار بارزتر بوده و نشان‌ داده است که می‌تواند هم‌افزایی خوبی در مباحث پژوهشی ایجاد کند.

زارع با اشاره به توانمندی‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های نانو و هسته‌ای، گفت: در حوزه پزشکی هم جهاددانشگاهی تحقیقات، پژوهش‌ها و فعالیت‌های شاخصی را داشته و دارد.

او گفت: براین باور هستم بسیاری از مسئولان و برنامه‌ریزان کشور خصوصا نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی اطلاع کامل ندارند.

زارع بر لزوم برنامه‌ریزی برای معرفی دقیق‌تر جهاددانشگاهی و پتانسیل‌های این مجموعه، خصوصا در مجلس شورای اسلامی تاکید و اضافه کرد: باید برای حضور مسئولان جهاددانشگاهی در یکی از جلسات مجلس و حتی کمیسیون‌های مختلف برنامه‌ریزی کرد تا همه نمایندگان با ظرفیت‌های این نهاد آشنا شوند.

نماینده مردم شهرستان آباده،‌ بوانات و خرم‌بید خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در مباحث آموزشی نیز توانمندی‌های خوبی دارد، امروز هم یکی از نیازهای کشور، مباحث آموزشی است، آموزش‌هایی که منجر به مهارت‌افزایی شده و نیاز جامعه را پاسخگو باشد.

فرماندار شهرستان آباده نیز تاکید کرد که باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در مسیر کاربردی کردن علوم و ایجاد پیوند بین دانشگاه و صنعت، استفاده کرد.

محمدرضا زارع ضمن تبریک 16 مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: وقتی به زمان تاسیس این نهاد بازمی‌گردیم، تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه با روحیه انقلابی و با تکیه بر مسائل دینی جهاددانشگاهی را راه‌اندازی کردند.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی اقدامات بزرگ و شاخصی را در طول 35 سال فعالیت خود انجام داده است، فعالیت‌هایی که از ابتدای انقلاب شروع شد و در دوران دفاع مقدس تداوم یافت و امروز نیز همچنان با قوت ادامه دارد.

زارع با تاکید براینکه یکی از مهمترین اقدامات جهاددانشگاهی شناسایی و تربیت نیروهای توانمند در عرصه‌های مدیریتی بوده است، گفت: جهاددانشگاهی در شناسایی و ساماندهی نیروهای مذهبی، متخصص، متعهد و توانمند بسیار تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه مباحث علمی و آموزشی و اشتغال، از دیگر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی است، گفت: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش‌های کاربردی کوتاه مدت و بلند مدت و هم در زمینه اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی، اقدامات خوبی انجام داده است.

زارع گفت: در سطح شهرستان‌ها هم اگر نگاهی استراتژیک به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نگاه به درون داشته باشیم، جهاددانشگاهی می‌تواند در ظهور و بروز توانمندی‌های منطقه‌ای در هر شهرستان، بسیار تاثیرگذار باشد.

فرماندار آباده گفت: جهاددانشگاهی الحق در دوران تحریم‌ها، عملکردی بسیار خوب داشت، بی‌تردید در زمان حاضر و در دوران پس از تحریم هم می‌تواند با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، بسیار تاثیرگذار باشد و آن اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف علمی و فنی و پزشکی را به عرصه بین‌المللی وارد کند.

وی همچنین گفت: آباده یک شهرستان فرهنگی است، شهرستانی که آموزش و پرورش و شهرداری در آن سابقه حدود یکصد ساله دارند، اما یکی از مشکلات این شهرستان، حجم زیاد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیکار است.

فرماندار شهرستان آباد گفت: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، علمی دارند که باید کاربردی شود تا متناسب با نیاز جامعه، زمینه اشتغال آنان و سایر افراد را فراهم کند.

زارع خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی با حضورش می‌تواند در این حوزه، نقش آفرینی کرده و به موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان، رونق ببخشد و بیکاری قشر تحصیلکرده را مدیریت کرده و ساماندهی کند.

فرماندار شهرستان آباده اعلام آمادگی کرد که در بخش‌های مختلف برای فراهم شدن زمینه حضور و فعالیت جهاددانشگاهی در آن شهرستان، همکاری و حمایت لازم را داشته باشد.

زارع همچنین از آماده شدن مقدمات تبدیل فرودگاه شهرستان آباده به یک فرودگاه آموزشی خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده و با همراهی نماینده مردم شهرستان در مجلس، مقدمات راه‌اندازی رشته خلبانی هواپیماهای فوق سبک، در آباده فراهم شده است.

فرماندار شهرستان آباده همچنین به وجود ظرفیت‌های صنتعتی و معدنی در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: می‌توان با استفاده مطلوب از این ظرفیت‌ها، زمینه اشتغال تعداد زیادی از افراد را در بخش‌های مختلف فراهم کرد.

زارع تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و مهارت‌افزایی، یکی از ضرورت‌ها به‌شمار می‌رود که مد نظر مسئولان شهرستان آباده قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۵-۱۳ ۱۳:۲۲

بهتر است مسئولين محترم اباده در جريان باشند اين فرودگاه شمال فارس است نه اباده تاکي مي خواهيم به خاطر نام يک پروژه شمال فارس را از بسياري از امکانات محروم کنيم ؟وآيا ميدانيم قسمت عمده اي از زمين فرودگاه در اراضي اقليد است