• چهارشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 94042413384
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

«شوکا» نماد زیست‌محیطی ورزش کرمانشاه شد

«شوکا» نماد زیست‌محیطی ورزش کرمانشاه شد

ایسنا/کرمانشاه به منظور حمایت از گونه‌های نادر زیست محیطی استان کرمانشاه و بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها در زمینه حفظ آنها، «شوکا» به عنوان نماد زیست محیطی ورزش استان کرمانشاه انتخاب و معرفی شد.

به منظور حمایت از گونه‌های نادر زیست محیطی استان کرمانشاه و بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها در زمینه حفظ آنها، «شوکا» به عنوان نماد زیست محیطی ورزش استان کرمانشاه انتخاب و معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، در نشستی که در همین زمینه میان مدیران کل ورزش و جوانان و محیط زیست استان کرمانشاه برگزار شد، این گوزن زیبا و نادر به عنوان نماد ورزش استان انتخاب شد.

مجتبی جوهری مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در این نشست، با اشاره به نقش ورزش در زمینه‌های گوناگون اظهار کرد: ورزش امروز به عنوان یک ظرفیت در زمینه‌های مختلف دارای کارکردهای زیادی است که ورزش سبز و حمایت از محیط زیست را نیز شامل می شود.

وی با اشاره به همکاری های گسترده ورزش و محیط زیست در ماه‌های اخیر اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی سازگار با محیط زیست، ایجاد فضاهای ورزشی، انجام مطالعات و پژوهش‌های کاربردی، برنامه‌ریزی برای بهره مندی از ورزشکاران و چهره های نخبه در توسعه فرهنگ از جمله موارد مهمی است که باید در این عرصه مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تاکید کرد: محیط زیست و ورزش به عنوان سرمایه های ملی دست در دست هم تلاش خواهند کرد در زمینه همگانی کردن حفاظت از محیط زیست تلاش کنند.

غلامحسین کاظمی مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه نیز ضمن تقدیر از تلاش اداره کل ورزش و جوانان در راستای حفاضت از محیط زیست اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست وظیفه ای همگانی و ملی است که خوشبختانه ورزش و جوانان در این زمینه پیش قدم است.

در پایان این نشست مقرر شد تفاهم نامه مشترکی میان دو دستگاه در زمینه حمایت از محیط زیست تهیه و امضاء شود.

شوکا (Capreolus capreolus) نوعی گوزن کوچک بومی اورآسیا به رنگ سربی یا سرخ است که بیشتر در مناطق سردسیر زندگی می‌کند.

این حیوان جمعیت بسیار خوبی در اروپا دارد و جمعیت آن در نیم قرن اخیر افزایش چشمگیری نیز یافته و تنها در اروپای مرکزی به ۱۵ میلیون رأس رسیده‌است، اما در خاورمیانه و ایران وضعیت نامناسبی دارد و در برخی کشورها نیز منقرض شده‌است.

در ایران زیستگاه اصلی این حیوان کرانه‌های دریای خزر و غرب ایران از جمله کرمانشاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha