• سه‌شنبه / ۹ تیر ۱۳۹۴ / ۰۳:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94040904808
  • خبرنگار : 71417

نشست شورای امنیت ملی ترکیه/ گزارش‌هایی از تصمیم برای اعزام 18 هزار نیرو به شمال سوریه

نشست شورای امنیت ملی ترکیه/ گزارش‌هایی از تصمیم برای اعزام 18 هزار نیرو به شمال سوریه

شورای امنیت ملی ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان و مسئولان بلندپایه نظامی برای بررسی اوضاع سوریه تشکیل جلسه داد.

شورای امنیت ملی ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان و مسئولان بلندپایه نظامی برای بررسی اوضاع سوریه تشکیل جلسه داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای امنیت ملی طی جلسه‌ای چهار ساعته، تحولات اخیر در سوریه، تهدیدات احتمالی علیه امنیت کشور و نیز تدابیر امنیتی تشدید شده در طول مرزها را بررسی کرد.

به گزارش شبکه خبری تی.آر.تی، در این بیانیه با اشاره به محتوی این جلسه، آمده است: حوادث کنونی در همسایه جنوبی‌مان به طور کامل مورد ارزیابی قرار گرفت و تهدیدات احتمالی ناشی از آن مورد بحث و بررسی واقع شد.

اردوغان در نشست شورای امنیت ملی بار دیگر این موضوع را تکرار کرد که کشورش هیچ گاه اجازه تشکیل یک دولت جدید در شمال سوریه را نخواهد داد. وی در این اظهار نظر به منطقه خودمختار کرد سوریه اشاره داشته است.

طبق اعلام ریاست‌جمهوری ترکیه، مقامات آنکارا در نشست اخیر بار دیگر درباره اقدامات علیه غیرنظامیان و تلاش‌ها برای "بر هم زدن ساختار جمعیتی منطقه" ابراز نگرانی کردند.

شورای امنیت ملی ترکیه

هم‌چنین بنا به گزارش برخی رسانه‌های محلی، ترکیه تصمیم گرفته است تا برای مقابله با کردها و نه داعش، 18 هزار نیرو به شمال سوریه بفرستد.

هم روزنامه طرفدار دولت "ینی شفق" هم روزنامه ضد دولتی "سوزجو" گزارش کرده‌اند که ترکیه می‌خواهد 18 هزار نیرو به سوریه بفرستد.

بر اساس گزارش‌های منتشره دولت ترکیه تصمیم گرفته است تا یک "منطقه امنیتی" یا "حائل" در طول مرزش با سوریه در داخل خاک این کشور ایجاد کند. ترکیه 750 مایل مرز مشترک با عراق و سوریه دارد.

این در حالی است که بنا به گزارش روزنامه حریت قرار نیست ارتش ترکیه در آینده نزدیک به سوریه نیرو بفرستد مگر اینکه نیروهای ترکیه مورد حمله قرار بگیرند. بر اساس آنچه روزنامه حریت به آن دست پیدا کرده ارتش ترکیه در نظر دارد تا "افراطی‌ها" را از داخل خاک ترکیه هدف قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، طی روزهای اخیر، ترکیه بارها واحدهای حمایت مردمی کرد را به تلاش برای «پاکسازی های قومی» در مناطقی از سوریه که تحت کنترل آنها درآمده است، متهم کرده و مدعی است، کردها می خواهند به این ترتیب، ایجاد یک منطقه خودمختار را تسهیل کنند اما رهبران کرد این اتهامات را رد کرده‌اند.

در ادامه بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه با اشاره به بی‌توجهی جامعه بین‌المللی نسبت به نقض حقوق بشر در منطقه گفته شده است: ترکیه همچنان به حمایت خود از انسان‌هایی که به این کشور پناهنده شده‌اند، ادامه خواهد داد. ترکیه همچنین در چارچوب مبارزه با تروریسم در شمال عراق آخرین تحولات در این منطقه را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۴-۰۹ ۱۰:۲۳

ترکيه از غلط ها نمي کنه، ميخواد خودش را بزرگ جلوه بده ولي .....