نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: مسکن اجتماعی با مطالعات لازم جایگزین مسکن مهر شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، "بهروز نعمتی" شامگاه یکشنبه هفتم تیر ماه در همایش پاسداشت حماسه حضور به مناسبت 24 خرداد، دومین سالروز انتخاب دولت تدبیر و امید که با حضور مشاور اقتصادی رئیس جمهور برگزار شد، با بیان اینکه به اعتقاد من مساکن مهر کلونی هستند، اظهار کرد: مساکن مهر موجود در شهرها در آینده به تهدید بزرگی برای کشور تبدیل میشوند بنابراین باید از الان به فکر باشیم.
وی افزود: مشکلات زیادی در مساکن مهر پیش میآید و این موضوع به یک بحران جدی تبدیل میشود هر چند برخی بزرگان از این طرح تعریف و تمجید میکنند اما شعاری بیش نیست و باید مساکن مهر ساماندهی شود.
نعمتی با بیان اینکه مسکن اجتماعی باید جایگزین مسکن مهر شود، تصریح کرد: مساکن مهر بدون مطالعه اجرا شده به طوریکه امروز میبینیم مدرسه، مسجد، نانوایی، مغازه، فاضلاب و ... برای آنها تعریف نشده است.
وی در ادامه با بیان اینکه استان همدان کمتر از پنج دهم درصد از سهم صنعت کشور را دارد، اظهار کرد: مشکلات متعددی در مسیر بهرهمندی از صنعت جلوی راه ما انباشته شده است.
وی با بیان اینکه امروز که حرکت جهادی طراحی شده است باید همگی کمک کنیم، افزود: متاسفانه صنعت و معدن در استان ما غریب است. بسیاری از کانیهایی که در استان استخراج میشود در کشور بینظیر است اما به علت عدم امنیت سرمایهگذاری کسی تمایل به حضور در این بخش و آوردن سرمایه خود ندارند.
نعمتی ادامه داد: امنیت روانی سرمایهگذاری باید در استان فراهم شود که متاسفانه هماکنون این امنیت دراستان وجود ندارد.
وی با بیان اینکه دولومیت موجود در شهرستان نهاوند در کشور بینظیر است، تصریح کرد: به دنبال اصلاح تبصره سه ماده 48 قانون برای معافیت مالیاتی سرمایهگذاران برای ورود به بخش معدن هستیم که بهزودی به صحن علنی مجلس میرود.
نعمتی با بیان اینکه سالانه 45 هزار میلیارد پول نقد تحت عنوان هدفمندی یارانهها به مردم پرداخت میشود، افزود: این در حالی است که کل اعتبارات عمرانی 30 هزار میلیارد تومان است و پولی بیش از این مبلغ به صورت بیهدف از محل یارانهها به مردم پرداخت میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید افراد سره را از ناسره جدا کنیم و یارانه نقدی فقط به افراد نیازمند واقعی جامعه پرداخت شود، تصریح کرد: باید 20 هزار میلیارد تومان به امور عمرانی و تولیدی اختصاص یابد چراکه هر آنچه پول به صورت نقدی پرداخت شود مشکلات بزرگی در آینده گریبانگیر کشور خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به نظام سلامت، اظهار کرد: باید قدم را فراتر بگذاریم و اصل پیشگیری که مقدم بر درمان است را در پیش گیریم و مراکز بهداشت را به ویژه در سطح روستاها فعال کنیم.
انتهای پیام
نظرات