معاون آموزشی دانشگاه شیراز تعدد مراکز آموزشعالی و تداوم ایجاد مراکز جدید را یکی از مشکلات مهم جامعه در آینده عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، سیدمحسن تقوی شامگاه سهشنبه 2 تیر در نشست هماندیشی بسیج اساتید دانشگاههای فارس و امام جمعه شیراز گفت: جامعه به سمت کاهش جمعیت دانشجویی پیش میرود، لذا تعدد مراکز آموزشعالی در آینده یکی از مشکلات مهم خواهد بود.
وی با بیان اینکه شاهد توسعه این مراکز در سطح شهرستانهای مختلف استان فارس نیز هستیم، گفت: بسیاری از این مراکز بهدلیل نداشتن عضو هیئت علمی و فضای کافی، نتوانستهاند کیفیت آموزشی مورد انتظار را تامین کنند.
تقوی با یادآوری اینکه دانشگاه شیراز بهعنوان دانشگاه مادر، وظیفه نظارت بر مراکز آموزشعالی در سطح استان فارس را عهدهدار است، گفت: راهکار مناسب برای این موضوع، جلوگیری از ایجاد مراکز آموزشعالی جدید و تدبیر در جهت ادغام مراکز فعلی است.
وی با بیان اینکه در مراکز شهرستانها، ائمه جمعه، فرمانداران و نمایندگان مجلس، محور اصلی در تشکیل و ایجاد این مراکز آموزشعالی بهشمار میروند، خواستار همراهی این مسئولان در جلوگیری از تکثر و تعدد این مراکز شد.
تقوی همچنین از نماینده ولی فقیه در فارس و ائمه جمعه شهرستانهای استان و روحانیت درخواست کرد که ارتباط بیشتری با مراکز دانشگاهی داشته باشند.
تقوی همچنین با اشاره به جایگاه علمی و قدمت دانشگاه شیراز، این دانشگاه را در تربیت نیروی انسانی متخصص و مدیران جامعه یکی از تاثیرگذارترین دانشگاههای کشور دانست.
معاون آموزشی دانشگاه شیراز گفت: بسیاری از مسئولان کشور و استان، فارغالتحصیل دانشگاه شیراز در یک یا چند مقطع هستند.
تقوی خاطرنشان کرد: این مرکز آموزشعالی علیرغم تمام داشتهها و جایگاه علمی، مشکلاتی هم دارد که حل و رفع آنها نیازمند حمایت و همراهی همه دستگاهها و مسئولان است.
لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت دانشگاه آزاد در فارس
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز خواستار استفاده بیشتر و مطلوبتر از ظرفیتهای این دانشگاه در کلانشهر شیراز و استان فارس شد.
به گزارش ایسنا، حمزه سارویی نیز در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد در استان فارس 120 هزار دانشجو و 2000 عضو هیئت علمی تمام وقت دارد و باید از این ظرفیت بهخوبی استفاده شود.
وی با طرح این موضوع که در استان فارس از ظرفیت دانشگاههای مختلف بهخوبی استفاده نمیشود، گفت: دانشگاه شیراز همواره در سطح کشور و حتی جهان دارای جایگاه ویژهای بوده است، گفت: اما امروز و در رتبهبندیها مشاهده میشود که دانشگاه شیراز قدری نسبت به سایر دانشگاههای کشور افت داشته و این موضوع بر روی سایر دانشگاهها منجمله آزاد هم تاثیرگذار است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای شیراز نیز با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای این واحد آموزشعالی، گفت: فارغالتحصیلان این دانشگاه شعار کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی را محقق کرده است.
وی با تاکید براینکه بیش از دو سوم رشتههای تحصیلی این دانشگاه، رشتههای مهارتی آزمایشگاهی و کارگاهی است، گفت: این دانشگاه تکنسین و کارشناسانی تربیت میکند که تاثیرگذار هستند نه سربار.
براساس این گزارش، نماینده دانشگاه فرهنگیان نیز در این جلسه خواستار توجه بیشتر به این دانشگاه در جهت ارتقا وضعیت خوابگاههای دانشجویی، تجهیزات و امکانات دانشگاهی شد.
دکتر حقیقت دانشگاه فرهنگیان را از مراکز آموزشعالی مهم و تاثیرگذاری دانست که تربیت معلمان آینده را برعهده دارد و با در پیش گرفتن سیاست بومیگزینی، ظرفیتهای عظیم علمی را پرورش میدهد.
حقیقت تاکید کرد که اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با کمترین امکانات به لحاظ ساختمانی و تجهیزاتی، همچنان به تلاش برای آموزش و آموختن ادامه میدهند.
انتهای پیام
نظرات