• پنجشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 94032112094
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

رفع برخی مشکلات صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد

رفع برخی مشکلات صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی مشکلات صنعت و معدن استان رفع شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی مشکلات صنعت و معدن استان رفع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده در نخستین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: در این مدت توانستیم مشکلات واحدهایی همچون کارخانه قند یاسوج، آرد و نشاسته و گلوکز و خوراک دام و طیور و برخی دیگر از صنایع را برطرف کنیم تا پس از چندین سال تعطیلی دوباره به چرخه کار و فعالیت برای تولید و اشتغال برگردند.

وی ادامه داد: در این مدت حضور فیزیکی مسئولان استانی را در شهرک‌های صنعتی و صنایع کوچک و بزرگ برای رفع موانع تولید را شاهد بودیم که قدمی اساسی برای رفع موانع تولید در این صنایع بوده است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: 703 واحد صنعتی استان پروانه بهره برداری و جواز تاسیس دریافت کرده‌اند و 93 مجوز پروانه بهره برداری معدنی صادر شده است.

دیودیده اضافه کرد: سعی بر این بوده که اگر اختلاف و مشکلی میان دستگاه‌های دولتی و صنایع وجود داشته از جمله در اموری مانند بیمه و مالیات، این مشکلات به نفع تولید تمام شود.

سید موسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با بیان اهمیت فسفات چرام در تولید و اشتغال‌زایی استان و نیازی که اکنون برای راه‌اندازی آن وجود دارد، افزود: باید به صورت مستمر وضعیت این پروژه توسط مسئولان پایش شود.

وی ادامه داد: اگر همین امروز سرمایه‌گذار کنونی فسفات چرام به هر دلیل کنار برود از فردای همین روز بنیاد اقتصادی کوثر وارد سرمایه‌گذاری در این پروژه می‌شود. مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر این قول را به ما داده است که در اسرع وقت در صورت بروز هرگونه مشکلی جایگزین سرمایه‌گذار معدن فسفات چرام شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه که مهلت یک ساله‌ به سرمایه‌گذار این معدن برای احیای خود داده شده است، خاطرنشان کرد: نمی‌توان به صرف این که تقاضای مهلت یک ساله کرده دست روی دست بگذاریم و عملکرد سرمایه‌گذار را در همین مدت مورد بررسی قرار ندهیم. سرمایه‌گذار باید برنامه خود را ارائه دهد که در این مدت گذشته از مهلت یک ساله تاکنون چه اقدامی انجام داده است. در این بین با توجه به سابقه قبلی ممکن است تاکنون کاری هم انجام نداده باشد. وظیفه مسئولان مرتبط است که از سرمایه‌گذار این پروژه برنامه طلب کنند تا پس از گذشت یک سال دوباره استان دچار خسران و ضرر نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha