• چهارشنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94030603813
  • منبع : مجلس شورای اسلامی

رییس مجلس:

مشکلات دارو و غذا در یمن و سوریه نیازمند کمک‌های سوئیس است

مشکلات دارو و غذا در یمن و سوریه نیازمند کمک‌های سوئیس است

رییس مجلس با اشاره به وضعیت بغرنج آوارگان در سوریه و یمن گفت: مشکلات دارو و غذا در یمن و سوریه نیازمندهمکاری بیشتر دو کشور در مسائل منطقه‌ای و ارسال کمک‌های انسان دوستانه سوئیس است.

رییس مجلس با اشاره به وضعیت بغرنج آوارگان در سوریه و یمن گفت: مشکلات دارو و غذا در یمن و سوریه نیازمندهمکاری بیشتر دو کشور در مسائل منطقه‌ای و ارسال کمک‌های انسان دوستانه سوئیس است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کارلو سوماروگا رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس کانتونها و فلیکس گوتزویلر رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس ملی سوئیس با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

لاریجانی در ابتدا با اشاره به اهمیت نقش پارلمانی دو کشور در توسعه و گسترش مناسبات فیمابین گفت: زمینه‌های همکاری‌های مناسبی در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی به ویژه روابط پارلمانی میان دو کشور وجود دارد که باید از آنها در راستای منافع دو ملت بهره گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه رشد گروههای تروریستی در منطقه را خطری برای امنیت جهان دانست وافزود: کشورهای اروپایی شناخت درستی ازتروریسم در منطقه ندارند ومبارزه با این گروهها نیاز به عزم و اراده جهانی با همکاری همه کشورها دارد.

وی در همین بخش افزود: حضور اتباع کشورهای اروپایی و آمریکایی در گروههای تروریستی خطری برای امنیت این کشورها می‌باشد.

در ادامه این دیدارکارلو سوماروگا رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس کانونهای سوئیس با ابراز امیدواری نسبت به موقعیت‌ مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5 گفت: دولت و پارلمان سوئیس امیدوار است هر چه زودتر مذاکرات طرفین به توافق نهایی بینجامد تا موانع ایجاد شده رفع گردد.

همچنین فلیکس گوتزویلر رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس ملی سوئیس بر ضرورت برقراری امنیت در منطقه تاکید کرد و افزود:‌بی ثباتی در منطقه باعث گسترش ناامنی در دیگر مناطق جهان می‌شود.

وی در ادامه بر آمادگی کشورش برای ارسال کمکهای انسان دوستانه به آوارگان سوریه و یمن تاکید کرد.

کمیسیون‌های روابط خارجی مجلس سوئیس سفر هیات پارلمانی خود را نشانه عزم جدی این کشور برای توسعه و گسترش مراودات سیاسی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران دانستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha