رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با بیان این که 100 درصد هزینههای ثبت اختراع از سوی این صندوق پرداخت میشود، گفت: در صورتی که مخترع بخشی از حقوق مادی و معنوی خود را به دانشگاه و یا مرکز علمی اهداء کند صددرصد هزینهها از سوی این صندوق پرداخت میشود.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر نصرالله ضرغام در حاشیه نخستین کنفرانس حقوق مالکیت فکری در جمع خبرنگاران با بیان این که این صندوق برنامههای حمایتی برای حمایت از حقوق معنوی مخترعان در دستور کار دارد، افزود: این حمایتها به روشهای مختلفی ارائه میشود. یکی از روشها این است که اگر اختراعی به صندوق ارائه شود و درکارگروه اختراعات این صندوق تصریح شود 50 درصد هزینههای ثبت ارائه میشود و اگر این اختراع ثبت شود 25 درصد از بقیه هزینهها و در صورت فروش آن اختراع 100 درصد هزینهها اعطاء میشود.
وی با اشاره به روش دیگر حمایتی این صندوق اظهار داشت: در صورتی که مخترع بخشی از حقوق مادی و معنوی خود را به دانشگاه و یا مرکز علمی اهداء کند صددرصد هزینههای ثبت نام از سوی صندوق پرداخت میشود.
ضرغام ادامه داد: در صورتی که مخترع بخواهد کل منافع مادی و معنوی اختراع را صاحب باشد تنها 50 درصد از هزینهها از سوی صندوق پرداخت میشود و 50 درصد بقیه از سوی صاحب اختراع تامین میشود.
وی همچنین به میزان گرنتهای پژوهشی این صندوق اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر میزان گرنت کرسیهای پژوهشی از 30 میلیون به 50 میلیون تومان افزایش یافته است تا زمان بازپرداخت آن از سه به 10 سال ارتقاء یافته است.
ضرغام در عین حال خاطرنشان کرد: سالانه 50 میلیون تومان برای فعالیت صاحبان کرسی پرداخت میشود که این میزان برای انجام پژوهشی، پذیرش دانشجوی دکتری، تجهیز آزمایشگاهها، تالیف کتاب، شرکت در همایش و یا اعزام دانشجو به همایش و همچنین برگزاری همایش میشود.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران همچنین یادآور شد: علاوه بر رقم اعلام شده از سوی صندوق هزینه دو نفر پژوهشگر تحت عنوان پسادکتر در اختیار صاحبان کرسی های پژوهشی قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات