• شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 94021910977

شرکت‌های تاثیرگذار در افت شاخص بورس

شرکت‌های تاثیرگذار در افت شاخص بورس

شاخص بورس تهران در معاملات اولین روز هفته نیز روند ریزشی در پیش گرفت و با افت بیش از 500 واحدی به نیمه 63 هزار واحد سقوط کرد.

شاخص بورس تهران در معاملات اولین روز هفته نیز روند ریزشی در پیش گرفت و با افت بیش از 500 واحدی به نیمه 63 هزار واحد سقوط کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، بورس تهران که از نیمه فروردین ماه امسال وارد مدار نزولی شده و سودآوری ناچیز سهامداران خود را به زیان تبدیل کرده است، امروز با ریزش 538 واحدی و رسیدن به نیمه 63 هزار واحد، به ارقام ابتدایی سال نزدیک تر شد.

به این ترتیب روند نزولی بورس تهران برای چندمین هفته متوالی در حالی ادامه پیدا کرد که در ابتدای معاملات امروز نیز قیمت اکثر شرکتها و صنایع بورسی افت کرد و موجب نگرانی بیشتر سهامداران شد به طوری که سهامداران حقیقی نسبت به فروش سهام خود در معاملات امروز اقدام کردند و از شرکتهای مطرحی چون ایران خودرو، بانک ملت، صادرات و پالایشگاه بندرعباس خارج شدند.

در معاملات امروز شرکتهایی مانند کشتیرانی، تاپیکو و پتروشیمی مبین برای جلوگیری از افت بورس تلاش کردند، اما افت قیمت شرکتهایی همچون مخابرات، بانک ملت، هلدینگ خلیج فارس، پالایشگاه بندرعباس، بانک صادرات، بانک تجارت، پالایش نفت اصفهان، فولاد مبارکه، غدیر، ایران خودرو، نفت و گاز پارسیان و بانک پاسارگاد بیشترین تاثیر را در ریزش امروز شاخص گذاشتند.

در بازار منفی امروز، شرکت تازه وارد مبین که حاشیه هایی ایجاد کرده بود، به تعادل رسید و با افزایش 2درصدی قیمت مواجه شد این در حالی است نامه شفاف سازی این شرکت مبنی بر عدم تأثیر پذیری سود برآوردی از محل افزایش یا کاهش نرخ خوراک شرکت پتروشیمی زاگرس به بازار ارائه شد.

در معاملات امروز نماد بانک صادرات که در روزهای ابتدایی سال از تقاضای بی سابقه یک میلیاردی برخوردار شده و با رسیدن به قیمت 100 تومانی، بازدهی مطلوبی را نصیب سهامداران خود کرده بود، تا سطح 80 تومان افت کرد و از صف فروش 20 میلیونی برخوردار شد.

همچنین در معاملات امروز شرکتهای پتروشیمی خارک، سرمایه گذاری صنعت نفت و مخابرات از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و سایپا دیزل، نفت پارس و بانک صادرات بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

در معاملات امروز در مجموع 762 میلیون سهم به ارزش 200 میلیارد تومان داد و ستد شد و ارزش بازار سرمایه به 286 هزار میلیارد تومان رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۲-۱۹ ۱۶:۳۷

واقعا اين بود وعده هاي دولت در رونق کار و توليد . اين بود وعده هاي دولت در رشد اقتصاد! تورم کاهش پيدا کرد در برابر حجيم شدن سپرده هاي بانکي و فرار پول از بخش سرمايه گذاري و توليد. بيش از 60 درصد دارايي سهامدارن را در اين بازار تيم اقتصادي دولت به نابودي کشانده. تورم بصورت دستوري کاهش پيدا کرده با حبس پولها در بانکها. تورم بايد با شکوفايي اقتصاد کاهش پيدا میکنه جناب طيب نيا نه تنبل کردن سرمايه با آرامش در بانکهاي ورشکسته. هر لحظه منتظر خالي شدن حباب کاهش تورم پوشالي جناب وزير هستيم. توليد مرده است شاهدش هم بازار سهام بيجاني است که دو سال پيش قلبش را با قيمت حبابي سهام نشانه رفتند