• جمعه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94021810079
  • منبع : مطبوعات

نشست علمی-تخصصی اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد

نشست علمی-تخصصی اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد

نخستین نشست علمی - تخصصی اندیشکده‌ دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، روز پنجشنبه با حضور جمعی از استادان، صاحبنظران و پژوهشگران این حوزه برگزار شد.

نخستین نشست علمی - تخصصی اندیشکده‌ دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، روز پنجشنبه با حضور جمعی از استادان، صاحبنظران و پژوهشگران این حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا، این نشست با هدف شناخت اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه دفاع و امنیت ملی، بسترسازی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی موجود کشور و ایجاد فضای گفتمانی بین استادان حوزه و دانشگاه در محل مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد.

دکتر مصطفی ایزدی، رییس اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار داشت: نشست علمی تخصصی اندیشکده به همت کانون مطالعات اسلامی امنیت و دفاع - زیرمجموعه اندیشکده - در چهار محور فلسفه و امنیت، فقه و امنیت، اخلاق و امنیت و موضوعات و مسائل راهبردی برگزار می شود که طی آن مکتب و اندیشه دفاعی جمهوری اسلامی با محور قرآن و حدیث، فقه، فلسفه و اخلاق اسلامی بررسی و تبیین می‌شود.

وی با بیان این که اندیشکده دفاع و امنیت ملی مسوولیت تدوین، ارزیابی و بازنگری الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در محور امنیت و دفاع را عهده دار است، خاطرنشان کرد: در این راستا، 10 گام پیش بینی شده که شامل بررسی و تحلیل آموزه های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، بررسی مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی جمهوری اسلامی، تجارب سایر کشورها در ارائه اسناد راهبردی دفاع و امنیت، تجارب جمهوری اسلامی در این حوزه خصوصا در دوران دفاع مقدس، آینده پژوهش و تحلیل محیط، روش شناسی، تلفیق و تدوین نهایی الگو، ارزیابی و بازنگری الگو - در حوزه امنیت و دفاع - است.

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد طباطبایی، دبیر نشست علمی-تخصصی اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هم در خصوص برگزاری نشست گفت: در اساسنامه مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، پیش‌بینی شده که اندیشکده های مختلف برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتهای حوزه و دانشگاه، کارگروه های مطالعاتی را ایجاد کنند که هدف از این نشست نیز که از سوی کانون مطالعات اسلامی امنیت و دفاع اندیشکده برگزار شده دعوت از استادان حوزه و دانشگاه برای همکاری با اندیشکده و کارگروه های چهارگانه فلسفه و امنیت، فقه و امنیت، اخلاق و امنیت و مسائل و موضوعات راهبردی امنیت و دفاع است.

وی با اشاره به این که مقوله امنیت و دفاع همواره مورد توجه اساتید و صاحب نظران حوزه و دانشگاه بوده و مطالعات و پژوهش های گوناگونی در این حوزه در کشور انجام شده است، خاطرنشان کرد: اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، کانون ظهور و بروز و تبلور تجارب و یافته های مطالعاتی اندیشمندان حوزه و دانشگاه و مراکز پژوهشی نیروهای مسلح در حوزه دفاع و امنیت ملی است و از مشارکت و کمک تمامی اندیشمندان و محققان کشور در تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت استقبال می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، نشست علمی- تخصصی اندیشکده دفاع و امنیت ملی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که صبح پنجشنبه با سخنرانی دکتر صادق واعظ زاده - رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت - آیت الله سید محمد قائم مقامی و دکتر ایزدی گشایش یافت با برگزاری نشستهای تخصصی چهارگانه فلسفه و امنیت، فقه و امنیت، اخلاق و امنیت و مسائل و موضوعات راهبردی امنیت و دفاع پی گرفته شد و در پایان، جمع بندی مباحث و رهیافتهای نشست با حضور صاحبنظران این حوزه انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha