• شنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94020502701

در آستانه بزرگترین رقابت IT کشور

مسابقه عکاسی «استقبال از برنامه نویسان برتر جهان» برگزار می شود

مسابقه عکاسی «استقبال از برنامه نویسان برتر جهان» برگزار می شود

برگزارکنندگان سومین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه نویسی بیان با برپایی مسابقه عکاسی با مضمون «خوشامدگویی به برنامه نویسان برتر جهان» به استقبال این رقابت بزرگ بین‌المللی می روند.

برگزارکنندگان سومین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه نویسی بیان با برپایی مسابقه عکاسی با مضمون «خوشامدگویی به برنامه نویسان برتر جهان» به استقبال این رقابت بزرگ بین‌المللی می روند.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، فینال مسابقات برنامه نویسی شرکت بیان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود. در مراحل مقدماتی سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان، 10 هزار و 266 برنامه نویس از 103 کشور جهان شرکت داشتند که برگزیدگان آن ها آخر این هفته برای شرکت در فینال مسابقات به تهران می آیند.

در مسابقات بیان که به همت جمعی از المپیادی ها و نخبگان برنامه نویسی و فناوری اطلاعات کشور در شرکت دانش بنیان «بیان» برگزار می شود به دلیل وجود جو ضد ایرانی در برخی کشورها فشار روانی مستقیم و غیر مستقیم فراوانی بر راه یافتگان خارجی مسابقات وجود دارد با این حال نخبگان خارجی راه یافته به این مسابقات مصمم اند همانند سال گذشته بی اعتنا به تبلیغات منفی راهی ایران شوند.

برگزارکنندگان مسابقه قصد دارند با برگزاری مسابقه طراحی و عکاسی با مضمون خوشامدگویی به شرکت کنندگان به شکستن این جو نادرست ضد ایرانی کمک کنند.

در پایان مسابقه از نفر اول با اعطای دوربین عکاسی و از 30 نفر دیگر با هدایایی تقدیر می شود.

علاقمندان می توانند عکسهای خود را برای bayan.ir@ در اینستاگرام با هشتگ های welcome_to_iran# و #بیان ارسال کرده و یا بر روی bayanbox.ir آپلود کنند و لینک آن را برای بخش نظرات سایت بیان ارسال کنند. عکس های ارسالی می تواند شامل اسکرین شات هایی از مانیتور یا صفحه موبایل شما نیز باشد.

مهلت ارسال آثار، ششم اردیبهشت ماه اعلام شده است.

مسابقات برنامه نویسی بیان به همت گروهی از نخبگان برنامه نویسی و مدال آوران ایرانی المپیاد جهانی کامپیوتر که در شرکت دانش بنیان بیان گردهم امده اند، ترتیب داده شده و به دلیل شناخته شده بودن تیم برگزاری در سطح بین‌المللی و همچنین سطح بالای مسابقات به سرعت در تراز اول مسابقات برنامه نویسی جهان قرار گرفته است؛ به طوری که فراخوان و اخبار این مسابقات در معتبرترین سایتهای برنامه‌نویسی دنیا مثل «کدفورسز» یا سایت رسمی المپیاد جهانی کامپیوتر منعکس شده و برنامه نویسان و فعالان حوزه نرم افزار به شرکت در این مسابقات دعوت شده اند.

با اینکه سبک برگزاری این مسابقه بی شباهت به مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویی ای سی ام نیست؛ اما تفاوت‌های متعددی هم دارند از جمله این که حضور در مسابقات برنامه نویسی بیان هیچ گونه محدودیت سنی نداشته و منحصر به دانشجویان نیست و مهمتر از آن این که در این مسابقات افراد به صورت انفرادی و نه تیمی شرکت می‌کنند لذا امکان رتبه بندی برنامه نویسان براساس امتیاز کسب شده توسط هر یک وجود دارد. البته روش برگزاری مسابقات برنامه نویسی بیان هم متفاوت است بدین ترتیب که شرکت کنندگان پس از آنکه کد جواب سوال مورد نظر را آماده کردند، یک ورودی مخصوص خودشان را از سایت مسابقه دانلود می کنند، آن را به برنامه‌ی خود می دهند و خروجی تولید شده را در سایت آپلود می‌کنند؛ بنابر این تنها ملاک قضاوت برای درستی راه حل، خروجی تولید شده می باشد و کد مسابقه اگرچه برای بررسی تقلب از شرکت کنندگان گرفته می‌شود، اما مورد قضاوت قرار نمی‌گیرد. این سبک برگزاری مسابقه باعث می‌شود شرکت کنندگان در استفاده از هر زبان و تکنولوژی برنامه نویسی مختار باشند.

در یک نظرسنجی از کاربران ایرانی درباره مهمترین رویداد فناوری اطلاعات سال گذشته کشور، مسابقات بین المللی برنامه نویسی بیان، پس از راه اندازی نسل جدید اینترنت توسط اپراتورها، مهمترین رویداد سال 93 شناخته شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha