• سه‌شنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ / ۰۱:۳۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94011804708

رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور مطرح کرد

سودجویی لیزینگ‌های دولتی در مسکن/ خروج سازندگان غیرحرفه‌ای از بازار

سودجویی لیزینگ‌های دولتی در مسکن/ خروج سازندگان غیرحرفه‌ای از بازار

رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت: بحث ورود شرکت‌های لیزینگ اقماری دولتی باعث سودجویی در بازار مسکن شده و سبب افزایش قیمت در این بازار خواهد شد.

رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت: بحث ورود شرکت‌های لیزینگ اقماری دولتی باعث سودجویی در بازار مسکن شده و سبب افزایش قیمت در این بازار خواهد شد.

حسام عقبایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد:‌ ورود مشاوران املاک مسکن کشور در بحث لیزینگ باید دنبال شود تا ما شاهد ورود لیزینگ‌های اقماری از نوع دولتی نباشیم؛ زیرا مردم برای وام 50 میلیونی مسکن 10 میلیون تومان به بانک مسکن می‌دهند پس نباید بازار جدیدی با سودجویی‌های جدید به وجود آید.

وی با اشاره به این که در حال حاضر 118 هزار مشاور املاک دارای پروانه در کشور وجود دارد، افزود: ما در دو سال گذشته با صحبت‌هایی که با شورای پول و اعتبار و همچنین بانک مرکزی در خصوص شرکت های لیزینگ اقماری انجام داده‌ایم، جلوی این سودجویی گرفته شده ولی امیدواریم مسوولان وزارت راه و شهرسازی با همکاری مشاوران املاک کشور مساله لیزینگ را به بخش خصوصی واگذار کنند.

رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور در خصوص وضعیت بازار مسکن در سال جاری نیز گفت: وضعیت بازار مسکن کشور به طور کلی وابسته به سیاست گذاری قیمت‌ها و به‌خصوص قیمت زمین است که در حال حاضر 75 تا 90 درصد آن به مساله زمین وابسته است و مابقی آن وابسته به سازه‌ها و پروانه‌های ساختمانی است.

عقبایی در خصوص قیمت ساختمان‌ها در شمال تهران نیز گفت: طی رکود دو ساله ای که در وضعیت مسکن کشور شاهد بودیم ساختمان‌های شمال شهر تهران طی شش ماه سال 1393،‌ حدود 40 درصد کاهش قیمت داشته‌اند و ما همچنین شاهد کاهش قیمت در ساختمان‌های لوکس کشور نیز بوده‌ایم که امیدواریم با تمهیداتی که وزارت راه و شهرسازی برای رونق ساخت و ساز انجام داده است، قیمت‌های ساختمان‌های لوکس نیز کاهش چشمگیری داشته باشد.

خروج سازندگان غیر حرفه‌ای از بازار مسکن

وی با بیان این‌که مساله کاهش بالای 50 درصدی پروانه ساخت مسکن که از طریق مرکز آمار اعلام شده کاهش چشمگیری در ساخت و سازها خواهد داشت، افزود: این مساله بیشتر باعث خروج سازندگان غیر حرفه‌ای ساختمان از ساخت و سازهای کشور شده است و امیدواریم با تمهیداتی که وزارت راه و شهرسازی در سال 1394 برای رونق ساخت و ساز در کشور داشته که شامل برنامه مسکن اجتماعی نیز می شود ما شاهد رونق پروانه های ساخت و ساز در کشور باشیم.

رییس اتحادیه املاک کشور همچنین در پایان درباره طرح دولت یازدهم با عنوان "مسکن اجتماعی" یادآور شد: مسکن اجتماعی باید با اقلیم شناسی، فرهنگ و نقطه یابی درست صورت بگیرد تا ما شاهد تکرار وضعیت مسکن مهر برای این مسکن نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha