• شنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94011503285

جزییاتی از ادغام دانشگاه علوم اقتصادی با خوارزمی

جزییاتی از ادغام دانشگاه علوم اقتصادی با خوارزمی

در واپسین روزهای سال گذشته سر در دانشگاه علوم اقتصادی به دانشگاه خوارزمی تغییر یافت.

در واپسین روزهای سال گذشته سر در دانشگاه علوم اقتصادی به دانشگاه خوارزمی تغییر یافت.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دانشگاه علوم اقتصادی که پیشتر وابسته به وزارت امور اقتصادی و دارایی بود در واپسین روزهای سال 93 با دانشگاه خوارزمی ادغام شد.

دکتر منجذب رئیس دانشکده علوم اقتصادی در گفت‌و‌گو با ایسنا،با تایید این مطلب اظهار داشت: این ادغام قبل از عید صورت گرفته است و تمامی پرسنل، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی به دانشگاه خوارزمی منتقل شده اند.

وی هم چنین علت این ادغام را نیاز دانشگاه خوارزمی به دانشکده های "علوم مالی"، "علوم اقتصاد" و "مدیریت" اعلام کرد.

به گفته یکی از دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی این ادغام در حالی انجام شده است که دانشجویان هیچ اطلاعی از آن نداشته اند و مسئولین وزارت علوم اعلام کرده بودند که تغییری را در روند کاری این دانشگاه شاهد نخواهیم بود.

تغییر سردر دانشگاه علوم اقتصادی

دکتر حسینی مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم در این زمینه گفت: این ادغام مورد توافق هر دو دانشگاه بوده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به تصویب رسیده است.

وی در گفت و گو با ایسنا،با اشاره به تاسیس دانشگاه علوم اقتصادی افزود: این دانشگاه در دولت قبل و بدون تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی از دانشکده به دانشگاه ارتقاء یافت. در ابتدا قرار بود دانشکده علوم اقتصادی زیرمجموعه یکی از دانشگاه های معتبر کشور قرار گیرد به همین دلیل ماهیت دانشگاه علوم اقتصادی همواره مورد سؤال شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.

وی با تاکید بر اینکه ادغام این دانشگاه با یکی از دانشگاه های معتبر کشور از مدت ها قبل مورد بحث بود،ادامه داد: سرانجام ادغام این دانشگاه با دانشگاه خوارزمی مورد تایید قرار گرفت و اما مباحثی مانند ادغام تمام یا بخشی از دانشکده ها،مدرکی که به دانشجویان اعطا می شود، ساختار و تشکیلات دانشگاه ،مسائل مدیریت و اداری دانشگاه و... باید مورد توافق هر دو دانشگاه قرار گیرد و تصمیم گیری در این موارد بر عهده دانشگاه‌ها است نه وزارت علوم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۱۹:۲۸

به همين راحتي؟ پس شعور دانشجويان چه؟ چور يک دانشجو با رتبه زير صد که ميتوانست در دانشگاه روزانه اصفهان يا دانشگاه فم قبول ود اکنون که در نوبت شبانه اين دانشگاه است بايد در دانشگاه خوارزمي درس بخواند؟رتبه زير صد به راحتي ميتوانست در دانشگاهاي بهتري درس بخواند . تخلف مسوولين دانشگاه درخصوص ذکر نکردن تکليف اين دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته سال 93 دانشجويان را عملا از حق انتخابهاي بهتر محروم ساخت

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۱۶ ۱۸:۱۳

به نظر بنده کار خيلي منطقي‌ای انجام شده. وجود دانشگاههاي متعدد اون هم براي يک رشته خاص اصلا به نفع جامعه علمي کشور نيست. ثانيا دانشگاه خوارزمي يک دانشگاه با قدمت 100 ساله است که در واقع شناسنامه آموزش عالي تو ايرانه و در زمينه علوم انساني سرامد دانشگاههاي ديگه‌ است.

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۱۶ ۱۹:۴۲

بله منطقيه ولي نه با دانشگاه خوارزمي خوارزمي از نظر علمي خيلي پايين تره آقاي داوود براي آگاهي شما تا 10 سال پيش دانشگاه ما انتخاب اول رشته هاي خودش بود ، چون بورسيه مي کرد و مدرکش همپاي دانشگاه نفت و دانشگاه تهران بود.