• سه‌شنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94010400733
  • خبرنگار : 71402

احیای جوخه‌های اعدام در ایالت یوتای آمریکا

احیای جوخه‌های اعدام در ایالت یوتای آمریکا

با تصویب فرماندار ایالت یوتای آمریکا اعدام با تیرباران در این ایالت جایگزین تزریق سم شد. این تصمیم به دلیل مشکل بودن تهیه سم برای این کار گرفته شده است چراکه اروپا از فروش سم به آمریکا برای کشتن محکومان به اعدام خودداری می‌کند.

با تصویب فرماندار ایالت یوتای آمریکا اعدام با تیرباران در این ایالت جایگزین تزریق سم شد. این تصمیم به دلیل مشکل بودن تهیه سم برای این کار گرفته شده است چراکه اروپا از فروش سم به آمریکا برای کشتن محکومان به اعدام خودداری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ایالت یوتای آمریکا، اولین ایالتی است که روش تیرباران را به جای روش تزریق سم برای کشتن محکومان به اعدام تصویب کرد. این لایحه پیشتر در مجلس محلی این ایالت تصویب شده بود و حالا با تایید فرماندار یوتا به قانون تبدیل شد.

گری هربرت، فرماندار ایالات یوتا اما در متن این قانون تصریح کرده که اعدام با جوخه تیرباران تنها زمانی مجاز است که سم مناسب برای تزریق در دسترس نباشد. فرماندار ایالت یوتا پیش‌تر گفته بود که این ایالت برای تهیه سم لازم برای محکومان به اعدام مشکل دارد.

هربرت هنگام اعلام این خبر تصریح کرده که این روش "کمی بیرحمانه" است اما در ایالت یوتا تنها در یک مورد مجازات اعدام اعمال می‌شود و این مجازات بایستی به طور قانونی اجرا شود.

سخنگوی دولت محلی یوتا نیز گفته است زمانی که هیأت منصفه رای به اعدام برای یک محکوم می‌دهد و قاضی هم آن را تصویب می‌کند، دولت ایالتی باید شرایط اجرای حکم را فراهم کند.

به گزارش دویچه وله، اعدام با تزریق سم در آمریکا توسط دو نوع داروی بیهوشی انجام می‌گیرد. هر دوی این داروها از اروپا وارد می‌شدند اما طبق قانون منع شکنجه فروش آنها به آمریکا ممنوع شده است چرا که از این داروها برای کشتن مجرمان محکوم به اعدام استفاده می‌شود.

تنها تولیدکننده داروهای در آمریکا نیز از سال ۲۰۱۱ به دلیل مخالفت‌های گسترده تولید آن را متوقف کرد. در بسیاری از ایالت‌های آمریکا در حال حاضر از داروهای جایگزین برای اعدام محکومان استفاده می‌شود که قانونا ممنوع هستند و به همین دلیل در سال ۲۰۱۴ تعدادی از محکومان به اعدام با زجر فراوان کشته شدند.

در ماه آوریل سال ۲۰۱۴ به کلایتون لوکت، یک محکوم به اعدام، سمی تزریق شد که به سرعت اثر نکرد و این فرد بیش از ۴۳ دقیقه دچار تنش و دردی تحمل‌ناپذیر شد و سرانجام در اثر سکته قلبی درگذشت.

نماینده جمهوری‌خواه ایالت یوتا که طراح این قانون بوده استدلال می‌کند که اعدام با تیرباران "سریعتر و محترمانه‌تر" از روش تزریق سم است. مخالفان این قانون اما معتقدند قانونی کردن دوباره تیرباران در ایالت یوتا می‌تواند تصویری متحجرانه از این ایالت به نمایش بگذارد.

تیرباران تا سال ۲۰۰۴ در یوتا قانونی بود اما در این سال غیرقانونی اعلام شد. از مجموع ۵۰ ایالت امریکا در حال حاضر در ۳۸ ایالت حکم اعدام صادر و اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha