• دوشنبه / ۳ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94010300428
  • خبرنگار : 90089

عضو هیات رییسه کمیسیون عمران:

مسکن مهر به داخل بافت فرسوده گسترش یابد

مسکن مهر به داخل بافت فرسوده گسترش یابد

یک عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس در پیشنهادی به دولت و وزارت راه و شهرسازی خواستار گسترش دایره جغرافیایی مسکن مهر به داخل بافت‌های فرسوده شهری، متوقف کردن هزینه‌های سربازی شهرداری، دارایی و سازمان نظام مهندسی و پیش‌بینی اقساط کم بهره بانکی برای خریداران مسکن شد.

یک عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس در پیشنهادی به دولت و وزارت راه و شهرسازی خواستار گسترش دایره جغرافیایی مسکن مهر به داخل بافت‌های فرسوده شهری، متوقف کردن هزینه‌های سربازی شهرداری، دارایی و سازمان نظام مهندسی و پیش‌بینی اقساط کم بهره بانکی برای خریداران مسکن شد.

علی نعمت چهاردولی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: بودجه عمرانی به دلیل تشدید تحریم‌های اقتصادی غرب در دولت‌های گذشته به شدت کاهش یافت. این بودجه در سال 91، 62 هزار میلیارد تومان، در سال 92، 56 هزار میلیارد، در سال 93، 37 هزار میلیارد تومان و در سال 94، 48 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که 11 هزار میلیارد تومان آن از محل انتشار اوراق مشارکت حاصل می‌شود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اعتبارات عمرانی را اصلی‌ترین ابزار دست وزارت راه و شهرسازی برای به بهره‌برداری رساندن زیرساخت‌های عمرانی کشور دانست و خاطرنشان کرد: عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت‌های قبل همواره در صدر اخبار قرار دارد و وضعیتی که در دولت یازدهم درباره وزارت بهداشت و درمان جاری است به بیان روشن‌تر با وجود حجم عظیم مسئولیت‌های وزارت راه و شهرسازی این وزارتخانه در دولت روحانی در اولویت قرار ندارد در حالیکه این وزارتخانه کلیه فعال کردن صنعت، تولید و اقتصاد کشور است و لازم است دولت یازدهم با توجه به انتظارات، توجه ویژه‌ای به بودجه این وزارتخانه کند.

به گفته وی، با فراهم شدن بسترهای به بهره‌برداری رسیدن زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، راه‌های مواصلاتی، راه‌آهن، فرودگاه‌ها، حمل و نقل، راه روستایی و مسکن، جهش بزرگی در شکوفایی اقتصادی کشور ایجاد خواهد شد.

این عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به بهبود تدریجی ناوگان هوایی کشور، گفت: سازمان هواپیمایی و فرودگاه‌های کشور تلاش ویژه‌ای را برای اصلاح و بهبود راندمان و خدمات‌دهی ایرلاین‌ها و شبکه‌های هواپیمایی و البته با افزایش نرخ بلیط هواپیما آغاز کرده است.

چهاردولی عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن مهر را متناسب با انتظارات مردم ندانست و افزود: در تمام کشورهای توسعه یافته هر پروژه عمرانی آغاز می‌شود دولت‌های بعدی نیز خود ملزم به اتمام رساندن آنها می‌دانند. در ایران نیز دولت و مجلس با هماهنگی یکدیگر مسکن مهر را به سرانجام برسانند چرا که زندگی تعداد زیادی از مردم با درآمد پایین به این پروژه گره خورده است. مالکان مسکن مهر به دلیل متصل نشدن آب، برق و گاز نمی‌توانند در خانه‌هایشان سکونت کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید وزارت راه و شهرسازی را برای رونق ساخت و ساز مسکن با فعال کردن خط اعتباری و کافی و پیش بینی دوره بازپرداخت متناسب با توان مالی، یاری برساند.

عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تلاش وزارت راه و شهرسازی در سایر حوزه‌ها را به تناسب بودجه‌ها و اعتبارات قابل قبول دانست.

عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی متذکر شد: اصلی‌ترین اولویت وزارت مسکن و شهرسازی بخش مسکن است. باید هزینه‌های مردم را کاهش داد.

چهاردولی خواستار به اجرا در آمدن طرح مسکن اجتماعی وزارت راه و شهرسازی شد و تاکید کرد: برای حل شدن معضل مسکن بهترین راه‌حل گسترش مسکن مهر به بافت فرسوده شهرهاست. وزارت راه و شهرسازی برای جلوگیری از رانت و مفاسد اقتصادی احتمالی در این حوزه با مشخص کردن بلوک‌های منطقه‌ای، تسهیلات کافی برای ساخت مسکن توسط مردم و انبوه‌سازان بزرگ و کوچک پیش‌بینی کند به نحوی که هزینه خریداران مسکن ثابت مانده یا کاهش یابد.

عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با گسترش مسکن مهر به داخل بافت فرسوده شهری و جلوگیری از هزینه‌های سرباری سازمان نظام مهندسی، شهرداری و سازمان اقتصاد و دارایی از یک سو و پیش‌بینی اقساط کم بهره بانکی از سوی دیگر باید فشارهای داخلی بر مردم را کاهش داد.

وی در پیشنهادی خواستار جدی‌تر کردن نقش خط اعتبار خارجی (فاینانس) از کشورهای چین، روسیه و هندوستان شد و تاکید کرد: دستگاه‌های حکومتی و اجرایی اجازه دهند حضور بخش خصوصی واقعی در اقتصاد با کاستن از چرخه بروکراسی اداری بیشتر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha