• شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93122313318

شرایط بهره مندی دانش آموختگان برتر از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی اعلام شد

شرایط بهره مندی دانش آموختگان برتر از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی اعلام شد

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان‌برتر دانشگاهی» تسهیلات ویژه‌ای را برای دانش‌آموختگان‌ برتر دانشگاه‌ها برای طی دوره نظام‌وظیفه تخصصی اعطا می‌کند.

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «شناسایی و پشتیبانی از دانش‌آموختگان‌برتر دانشگاهی» تسهیلات ویژه‌ای را برای دانش‌آموختگان‌ برتر دانشگاه‌ها برای طی دوره نظام‌وظیفه تخصصی اعطا می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، صرفاً دانش‌آموختگان دوره کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی و نیز دانشجویان دوره دکتری تخصصی که از طرح‌نامه رساله خود دفاع کرده و وارد مرحله پژوهش شده‌اند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

دانش‌آموختگان دورة دکتری حرفه‌یی پزشکی معادل دوره کارشناسی‌ارشد و دانش‌آموختگان دوره تخصصی پزشکی معادل دوره دکتری تخصصی محسوب می‌شوند.

دانش‌آموختگانی که حداکثر سه سال از زمان دانش‌آموختگی آنان گذشته باشد براساس امتیاز حاصل از مجموع فعالیت‌های نخبگانی در زمان تحصیل - و نه صرفاً داشتن مقاله - می‌توانند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی بهره‌مند شوند.

بررسی پرونده دانش‌آموختگان منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملّی نخبگان (www.soraya.bmn.ir) است و هیچ یک از مدارک به‌ طور دستی تحویل نمی‌شود.

دانش‌آموختگانی می توانند در سامانه نام نویسی کنند که میانگین کلِ دورة کارشناسیِ آنان بیش از 16 و میانگین کلِ دورة کارشناسی‌ارشد و دورة دکتری آنها بیش از 17 باشد.

برگزیدگان آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه (رتبه‌های زیر 300 در دورة کارشناسی یا دکتری حرفه‌یی، زیر 10 در دورة کارشناسی ارشد و زیر پنج در دورة دکتری تخصصی)، برگزیدگان المپیادهای ملّی دانش‌آموزی (آموزش و پرورش) و المپیادهای ملّی دانشجویی (وزارت علوم و وزارت بهداشت) و همچنین مشمولان جایزه‌های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان و کسانی که طبق مقررات قبلی بنیاد از کمک هزینه‌های تحصیلی بنیاد بهره‌مند شده‌اند،

برگزیدگان جشنواره‌های بین‌المللی خوارزمی، بخش دانشجویی جشنوارة جوان خوارزمی (بین‌المللی و دانشجویی)، جشنوارة رازی و جشنوارة فارابی، مخترعان برتر براساس آیین‌نامة شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده و برگزیدگان آزمون جامع، پیش کارورزی، دستیاری و دانش‌نامة تخصصی در رشته‌های پزشکی، داندان‌پزشکی و داروسازی از دیگر گروه هایی هستند که می توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

بنیاد ملی نخبگان در عین حال تاکید کرده که این شروط صرفاً شرایط لازم برای بررسی پرونده است و شرط کافی، کسب امتیاز از مجموع فعالیت‌های نخبگانی براساس مقررات بنیاد است.

با توجه به اینکه امتیازهای دانش‌آموختگان به کمک نرم افزار تخصصی محاسبه می‌شود لازم است همة اطلاعات به طور کامل در سامانه بارگذاری شود و تا تکمیل نهایی اطلاعات، فرایند بررسی آغاز نمی‌شود.

زمان بررسی پرونده (از زمان تکمیل نهایی پرونده) در سامانه، 30 روز است و صرفاً پس از پایان این زمان، امکان پاسخگویی وجود خواهد داشت.

این مقررات از ابتدای سال 1394 اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha