معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه گفت: بزودی 14 پژوهش سرا در شهرستانهای استان راه اندازی میشود که میتواند در مقوله توسعه پژوهش و پرورش پژوهشگر مثمرثمر باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، دکتر هدایت حاتمی در نشست مشترک بنیاد نخبگان و روسای دانشگاههای استان با مهم خواندن هرگونه سرمایه گذاری در زمینه پرورش نخبگان، استان کرمانشاه را در این زمینه غنی خواند و اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد عدم شناسایی نخبگان است که باید ساز وکاری با همکاری بنیاد نخبگان و دانشگاهها ایجاد شود که نخبگان شناسایی و حمایت شوند.
معاون استاندار کرمانشاه سپس با اشاره به برنامهها برای حمایت از نخبگان، افزود: اولین برنامه به شناسایی نخبگان در سطوح مختلف جامعه بر میگردد به طوری که بسیاری از استعدادهای جامعه ما در روستاها و حواشی شهرها هستند و ممکن است ناشناخته بمانند که برای این منظور می توانیم از ظرفیتهای موجود در دهیاریها و بخشداریها نیز استفاده کنیم.
وی دومین برنامه را نگه داشت نخبگان ذکر و تصریح کرد: نگه داشت به معنای حمایت و رصد خواسته ها و مشکلات نخبگان است و می تواند تعامل و ارتباط مناسبی را بین نخبگان و مسئولین ایجاد کند. مسلما هنگامی که یک نخبه احساس کند که مورد حمایت و توجه است انگیزه بیشتری برای کار و پیشرفت پیدا میکند.
حاتمی بهره برداری از توان نخبگان را بعنوان سومین برنامه مطرح کرد و افزود: یک فرد هنگامی که به مرحله نخبگی میرسد سرشار از تخصص، اندیشه و ایده است و در این مرحله باید بتوانیم از ظرفیت این نخبگان در جهت شناسایی علل و عوامل مشکلات موجود و راه های برون رفت از آنها و نیز ایدههای توسعه محور آنها استفاده کنیم.
وی در ادامه آمادگی حوزه مدیریت خود را برای برگزاری المپیادهای مختلف اعلام کرد و گفت: در جهت توجه به مسئله نخبه پروری در استان، با محوریت آموزش و پرورش بزودی 14پژوهش سرا در شهرستانهای استان راه اندازی می شود که می تواند در مقوله توسعه پژوهش و پرورش پژوهشگر و همچنین تقویت و شناسایی نخبگان مثمرثمر باشد.
معاون استانداری کرمانشاه در پایان گفت: شروع ساخت شهرک فناوری و خلاقیت و نیز کلینیک ویژه صنعت با محوریت دانشگاه آزاد از اقدامات ارزندهای است که می تواند آثار مثبتی برای استان به همراه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات