• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93121609174

خوش‌بینی ژنرال دمپسی نسبت به نتایج جنگ در تکریت

خوش‌بینی ژنرال دمپسی نسبت به نتایج جنگ در تکریت

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با ابراز خوشبینی نسبت به نتایج جنگ در تکریت پیش‌بینی کرد که حملات نیروهای عراقی احتمالاً در تکریت به پیروزی منجر خواهد شد.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با ابراز خوشبینی نسبت به نتایج جنگ در تکریت پیش‌بینی کرد که حملات نیروهای عراقی احتمالاً در تکریت به پیروزی منجر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال خروج داعشی‌ها از تکریت گفت: بله به نظرم این امکان وجود دارد. نیروهای داعش از پا درآمده‌اند.

دمپسی همچنین اظهار کرد: حدود 23 هزار تن از نیروهای عراقی در این حملات نقش دارند در حالی که در جبهه داعشی‌ها تنها 100 سرباز فعال هستند.

فرمانده ستاد مشترک ارتش آمریکا با اشاره به نحوه عملیات تکریت اذعان کرد: این حمله براساس تاکتیک‌های نظامی مورد نظر آمریکا نبوده است.

وی در این باره گفت: من چنین حمله‌ای را یک مانور نظامی چندجانبه توصیف نمی‌کنم.

دمپسی جمعه شب به منظور دیدار با فرماندهان آمریکایی و عراقی به این کشور سفر کرد.

دمپسی با اشاره به حملات تکریت اظهار کرد، هیچ نشانه‌ای از حضور مستقیم ایران در این جنگ نیست. بلکه ایرانی‌ها تنها قابلیت مبارزاتی نیروهای عراقی را بهبود بخشیده‌اند؛ نقشی که ائتلاف ضدداعش از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس را نگران کرده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا قرار است به بحرین نیز سفر کند.

این ژنرال آمریکایی درباره علت پیشروی حملات در تکریت علیه داعش ادعا کرد: اگرحملات کمپین هوایی ضدداعش در طول زمان نیروهای داعش را در بیجی از هم گسیخته و خسته نمی‌کرد، کمپین فعلی در تکریت عملی نبود.

نیروهای داعش با حمله به منطقه بیجی در شمال تکریت سعی داشتند تا کنترل این منطقه کلیدی نفت‌خیز را در دست گیرند. اما به گفته دمپسی حملات هوایی ائتلاف ضدداعش آنها را در این هدف ناکام گذاشت.

با این حال این ژنرال آمریکایی درخصوص حملات تکریت تاکید کرد: مساله مهم درباره حملات تکریت نه جنبه‌های نظامی آن بلکه نتایج آن است.

وی ادامه داد: مردم تکریت باید به خانه‌هایشان برگردند و دولت بغداد باید بازسازی این منطقه و ارائه کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را آغاز کند. در این صورت می‌توان گفت که ما واقعاً در جایگاه بسیار خوبی قرار داریم. اگر این اتفاق نیفتد، آینده مساله‌ساز خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha