• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93121609015
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

فلفل قرمز به کاهش درد کمک می‌کند

فلفل قرمز به کاهش درد کمک می‌کند

پژوهش صورت گرفته توسط محققان آمریکایی نشان می‌دهد، ترکیبی موسوم به کاپسسین در فلفل قرمز می‌تواند در سرکوب سیگنال‌های درد بسیار موثر باشد.

پژوهش صورت گرفته توسط محققان آمریکایی نشان می‌دهد، ترکیبی موسوم به کاپسسین در فلفل قرمز می‌تواند در سرکوب سیگنال‌های درد بسیار موثر باشد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، منطقه خراسان، طعم تند فلفل قرمز ناشی از ترکیب کاپسسین است؛ گرچه این ترکیب قبلا شناسایی شده بود، اما نقش آن در سرکوب فعالیت‌های انتقال پیام عصبی درد از محل آسیب دیده به مغز ناشناخته باقی مانده بود.

دکتر «تایبور روهاس» از محققان داروشناسی دانشگاه نیوجرسی خاطر نشان کرد: کاپسسین با تولید حس گرما، گیرنده‌های عصبی گرما را تحریک و فعال می‌کند؛ با تحریک و فعال شدن سلول‌های عصبی گیرنده گرما، حساسیت گیرنده‌های درد نیز کاهش پیدا می‌کنند.

اگرچه در این پژوهش نحوه سرکوب درد توسط ترکیب اصلی فلفل قرمز کشف شده است، اما شناخت نوع فعالیت سرکوب‌گری درد و تاثیر دو گروه سلول‌های گیرنده عصبی بر روی هم، به مطالعات بیشتری نیاز دارد، چرا که نحوه تاثیر سلول‌های عصبی گرما بر سلول‌های انتقال‌دهنده درد هنوز ناشناخته باقی مانده است.

شناخت دقیق مکانیسم سرکوب‌گری درد توسط فلفل قرمز می‌تواند به تولید نسل جدید مسکن‌های غیر اعتیادآور منجر شود.

نتایج این پژوهش در مجله National Institutes of Health منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha