«استفان هاوکنیگ» فیزیکدان نظری و کیهانشناس سرشناس انگلیسی به تازگی وارد حوزه عکاسی نجومی شده است.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، «هاوکینگ» اخیرا تصاویر کیهانی زیبایی را با تلسکوپ خود رصد کرده و آنها را بر روی شبکههای اجتماعی قرار داده است.
وی با استفاده از تلسکوپ یازده اینچی خود موسوم به Celestron، این تصاویر کیهانی را رصد کرده است. این تلسکوپ همچنین میتواند به یک لپتاپ متصل شده و به طور خودکار اجرام کیهانی را هنگام حرکت در فضا رهگیری کند؛ این موضوع امکان شکارکردن تمامی جزئیات کیهان از ماه گرفته تا کهکشانهای دوردست را فراهم میکند.
«هاوکینگ» در پست ارسالی خود اعلام کرده که به دنبال مشاهده پلوتو، خوشه پروین و کهکشان آندرومدا در ماههای آتی است.
مدیر تحقیقات مرکز کیهانشناسی نظری در دانشگاه کمبریج است که کارهای علمیاش سابقهای بیش از چهل سال دارد، به تازگی در سخنانی با ابراز نگرانی از آینده بشر در کره زمین گفت: انسان مجبور است برای ادامه حیات به دیگر سیارات منظومه شمسی مهاجرت کرده و در آنجا کلونی انسانی تشکیل دهد.
«هاوکینگ» که در سخنرانی خود در موزه علوم بریتانیا در لندن، در پاسخ به پرسشی درباره تهدیدات اصلی برای آینده بشر بر روی کره زمین گفت که از نظر او، دو تهدید ویرانگر زمین، جنگ هستهای احتمالی و شورش رباتها علیه انسان در آینده بشر هستند.
او گفت: یک جنگ تمامعیار ممکن است تمدن بشر را نابود کند، اما اگر به فضا برویم، میتوانیم ایمن بمانیم؛ این موضوع برای تداوم نسل بشر حیاتی و ضروری است. مهاجرت به سیارات دیگر میتواند مثل "بیمه عمر" برای تداوم نسل بشر باشد.
انتهای پیام
نظرات