• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ / ۰۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 93112915972
  • منبع : نمایندگی خوزستان

سیاحی: حل بحران گرد و غبار نیازمند واکنش سریع است

سیاحی: حل بحران گرد و غبار نیازمند واکنش سریع است

ایسنا/خوزستان معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: برای حل بحران گرد و غبار نیازمند واکنش سریع هستیم و با مدیریت صحیح می‌توان این مشکل را رفع کرد. مردم نیز باید از اقدامات در دست اجرا آگاه شوند.

معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: برای حل بحران گرد و غبار نیازمند واکنش سریع هستیم و با مدیریت صحیح می‌توان این مشکل را رفع کرد. مردم نیز باید از اقدامات در دست اجرا آگاه شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه خوزستان- احمد سیاحی در جلسه ستاد استانی مقابله با گردوغبار و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان که شب گذشته در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: طی بازدیدی که خانم ابتکار از کانون‌های گرد و خاک در ماهشهر و رامشیر داشت، از نزدیک این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

وی با تاکید بر لزوم رعایت الزامات قانونی در زمینه محیط زیست، تصریح کرد: هرگونه کار اقتصادی که در تعارض با محیط زیست باشد، غیرقانونی است. در هر جایی که مسائل زیست محیطی را رعایت نکردیم، آثار زیان بار آن را دیده‌ایم. خوزستان زمانی پرآب‌ترین استان کشور بود اما اکنون وضعیت رودخانه‌های خوزستان مانند گذشته نیست؛ اکنون بیشترین تعداد سدها روی رودخانه‌های خوزستان احداث شده است.

سیاحی ادامه داد: افتخار ما این است که نقش اصلی را در اقتصاد کشور بازی می‌کنیم؛ خوزستان قطب کشاورزی کشور است و لازم است الزامات کشاورزی نیز در بخش محیط زیست این استان رعایت شود. ما هم‌چنین استانی صنعتی به شمار می‌رویم و موظف به رعایت الزامات صنعتی هستیم.

معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: همان‌طور که در سال 82 کارگروه حفاظت از رودخانه کارون تشکیل شد؛ انتظار می‌رود در شرایط کنونی، شورای حفاظت از کارون به شورای حفاظت از محیط زیست تغییر یابد.

وی تصریح کرد: هنوز نگاه جامعی که باید در زمینه ریزگردها وجود داشته باشد را شاهد نیستیم. متوسط بارش در کشور 22 درصد کاهش یافته و این درحالی است که این میزان در استان خوزستان 46 درصد است. زمین‌های خوزستان تشنه هستند و خاک این زمین‌ها با کمترین باد بلند می‌شود.

سیاحی عنوان کرد: باید مطالعات دقیق و جامعی در زمینه پدیده گرد و غبار صورت بگیرد و بررسی شود که چند درصد از عوامل این پدیده در خارج از کشور و چند درصد آن در داخل کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha