• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 93111709449
  • خبرنگار : 71443

ادامه مخالفت دموکرات‌های آمریکا با سخنرانی نتانیاهو در کنگره

ادامه مخالفت دموکرات‌های آمریکا با سخنرانی نتانیاهو در کنگره

سه نماینده دموکرات کنگره آمریکا اعلام کردند در سخنرانی ماه آینده نخست‌وزیر اسرائیل در کنگره که قرار است در آن علیه ایران صحبت کند شرکت نخواهند کرد.

سه نماینده دموکرات کنگره آمریکا اعلام کردند در سخنرانی ماه آینده نخست‌وزیر اسرائیل در کنگره که قرار است در آن علیه ایران صحبت کند شرکت نخواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، سه نماینده دموکرات برجسته کنگره آمریکا اعلام کردند در سخنرانی سوم مارس بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در کنگره شرکت نخواهند کرد.

نتانیاهو که از سوی جان بونر رییس کنگره و راندمر سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن برای سخنرانی در کنگره دعوت شده است قرار است در این جلسه علیه توافق هسته‌ای احتمالی میان ایران و گروه 1+5 صحبت کند.

این نمایندگان دموکرات تاکید کردند از آنجایی که جان بونر بدون رایزنی با باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا از نتانیاهو دعوت کرده است در جلسه سخنرانی وی شرکت نخواهند کرد.

همچنین کاخ سفید روز پنج‌شنبه تایید کرد جو بایدن معاون رییس‌جمهور نیز در سخنرانی نتانیاهو شرکت نخواهد کرد.

جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید با اعلام این خبر گفت: جو بایدن دیگر مسئولیت‌هایشان را به عنوان رییس مجلس سنا جدی بر می‌شمرد که یکی از آنها شرکت در نشست مشترک کنگره است اما به دلیل سفر که برای اوایل ماه مارس در پیش دارد در این سخنرانی شرکت نخواهد کرد اگرچه برنامه سفر وی هنوز قطعی نیست.

سخنگوی کاخ سفید همچنین گفت که اوباما بر این باور است که هر یک از اعضای کنگره خود می‌توانند برای حضور در سخنرانی نتانیاهو تصمیم‌گیری کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، جان لوئیس نماینده ایالت جورجیا، جی کی باترفیلد نماینده کارولینای شمالی و ارل بلا مونوئر سه نماینده دموکراتی هستند که اعلام کردند در سخنرانی سوم مارس نتانیاهو در کنگره شرکت نخواهند کرد.

گفته می‌شود تصمیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای قبول دعوت جان بونر خشم کاخ سفید و بسیاری از اعضای دموکرات کنگره را برانگیخته است.

نتانیاهو یکی از اصلی‌ترین مخالفان سیاست‌های دولت آمریکا برای مذاکره با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور محسوب می‌شود و پیش از این بارها نسبت به روند مذاکرات هسته‌ای ابراز نگرانی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha