معاون کنسولی و امور مجلس وزارت خارجه گفت: تروریسم و خشونت ریشه در آزادی بیان غیرمسئولانه دارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن قشقاوی معاون کنسولی و امور مجلس وزارت خارجه در سخنانی عصر روز شنبه در سخنانی در دانشگاه تهران در نشستی در محکومیت حرکت موهن هفته نامه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) با بیان اینکه نفس آزادی و آزادگی از نظر ما ارزش ذاتی دارد و در بینش ما هر کس میتواند دیدگاههایش را آزادانه انتخاب کند گفت: چنانچه کسی بتواند راه خود را از میان هزاران راه انتخاب کند قطعا موفقتر است و راه نادرست و خلاف را بهتر میشناسد.
وی تاکید کرد: اساس علوم اسلامی بر آزادی بیان و نقد و بررسی است اما اگر این آزادی بیان به آزادی غیرمسئولانه تبدیل شود به دنبال خود خشونت و در بدترین شکل آن تروریسم را به همراه دارد امری که از طرف ما قابل پذیرش نیست.
معاون ظریف تاکید کرد: اهانت به مقدسات نفرتپراکنی، تفریط و تروریسم، ارتباط ارگانیکی با یکدیگر دارند.
قشقاوی با اشاره به تجربیات و حضورش در کشورهای اروپایی به عنوان سفیر ایران گفت: در سال 2005 در یکی از کشورهای اروپایی سفیر بودم و موضوع کارتنهای اهانتآمیز به پیامبر اکرم مطرح بود و در یک برنامه تلویزیونی که به طور زنده پخش میشد از من سوال شد که خشونت فیزیکی علیه آزادی بیان را چگونه میبینید؟ و من در پاسخ گفتم خشونت فیزیکی ریشه در خشونت روانی و خشونت روانی ریشه در آزادی بیان غیرمسئولانه دارد که شکل خشونتآمیز آن همان تروریسمی است که داعش دنبال میکند و ما مسلمانان آن را محکوم میکنیم.
این مقام وزارت خارجه با اشاره به حضور 6000 اروپایی در میان داعش گفت: این رقم چنانچه درست باشد قابل بررسی و تحقیق است که چرا نسل سوم اروپاییها و جوانان آنها در حالی که با فرهنگ غرب بزرگ شدهاند اما به داعش پیوستهاند. اینها ناشی از افراط در سکولاریسم است که آنها را به سمت افراط کشانده است. جامعه اروپایی امروز با تبعیض شدید روبروست و به همین خاطر از فرهنگ سکولاریسم اشباع شده است.
وی با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در هشدار به کشورهای اروپایی برای حمایت نکردن از داعش در سالهای گذشته تصریح کرد: هرچه ما فریاد زدیم کسی گوش نکرد. وقتی که داعش به موصل عراق حمله کرد و آن را تصرف کرد همزمان فرآیند دموکراتیک انتخابات در این کشور در جریان بود و میبینید که افراط حتی با دموکراسی همخوانی ندارد. و سوال ما این است که چنانچه اروپاییها به دموکراسی اعتقاد دارند چرا مانع گروهی تروریستی که بر ضد دموکراسی عمل میکند نشدند؟
انتهای پیام
نظرات