• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93110100213
  • خبرنگار : 71473

رییس شورای مشترک ایران و ترکیه به ایسنا خبر داد

جزئیات مبالغ پرداختی کامیون‌ها در مرز بازرگان

جزئیات مبالغ پرداختی کامیون‌ها در مرز بازرگان

رییس شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه از اجرای توافق جدید ایران و ترکیه در مرز بازرگان و فعال شدن 700 نماینده شرکت‌های فعال گمرکی در این مرز خبر داد و جزئیات مبالغ پرداختی کامیون‌ها در مرز بازرگان را اعلام کرد.

رییس شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه از اجرای توافق جدید ایران و ترکیه در مرز بازرگان و فعال شدن 700 نماینده شرکت‌های فعال گمرکی در این مرز خبر داد و جزئیات مبالغ پرداختی کامیون‌ها در مرز بازرگان را اعلام کرد.

سید جلال ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره آخرین وضعیت مرز بازرگان پس از امضای توافق‌نامه بین ایران و ترکیه، اظهار کرد: این توافق نامه عملیاتی شده و در حال حاضر کامیون‌ها به شکل روان در مرز بازرگان از هر دو طرف در حال تردد هستند و در روزهای گذشته مرز بازرگان حدود 280 کامیون ورودی و خروجی داشته است که امیدواریم این میزان در روزهای آینده به 700 ماشین برسد.

وی افزود: ماشین‌ها کاملا روان در مرز بازرگان تردد می‌کنند و به جز داخل ترمینال هیچ ماشینی ایستا نیست و توقف بین راهی هم وجود ندارد.

رییس شورای مشترک ایران و ترکیه ادامه داد: هیچ مبلغی بعد از این توافق از ماشین‌های ترک و ماشین‌های ایرانی در مرز گرفته نمی‌شود و تنها اگر از ایران ماشینی وارد ترکیه شود و بخواهد از آنجا به گرجستان برود باید مبلغ 200 یورو پرداخت کند. اما اگر ماشینی بخواهد بار خود را به ترکیه ببرد هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند.

ابراهیمی اضافه کرد: عکس این اتفاق برای رانندگان ترک نیز وجود دارد؛ ماشین های ترک که پیش از این به تهران می‌آمدند حدود 500 یورو پرداخت می کردند اما در حال حاضر بیش از 100 یورو نمی‌پردازند.

وی ادامه داد: پیش از این توافق به دلیل توقف کامیون ها، تعداد دست اندرکاران و نمایندگان گمرک ما در مرز بازرگان کم شده بود اما امروز 700 نماینده شرکت‌های فعال گمرکی در بازرگان حضور دارند.

به گزارش ایسنا، به تازگی سازمان راهداری در بیانیه‌ای رسمی با اشاره بهامضای یک توافق‌نامه کامل با ترکیه برای لغو عوارض عبوری کامیون‌های دو طرف از مرز یکدیگر رسما اعلام کرد که از 26 دی امسال کلیه عوارض دریافتی متقابل از وسایل نقلیه دو کشور در خاک یکدیگر به طور مشترک لغو شده و کامیون های ترک می توانند با پرداخت مابه التفاوت سوخت وارد ایران شوند.

طبق اعلام کشاورزیان، رییس سازمان راهداری در خصوص وسایل نقلیه ترانزیتی مقرر شده از 12 بهمن ماه سال جاری طرفین مصرف سوخت خود را در خاک یکدیگر به همراه داشته و مخزن سوخت آن ها پلمپ شود. همچنین پس از آن کلیه عوارض دریافتی از کامیون‌های ترانزیتی از همان تاریخ به طور مشترک لغو شود.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی کلیه عوارض دریافتی از کامیون‌های ترانزیتی نیز از همان تاریخ به طور مشترک لغو می‌شود.

از جمله توافقات دیگر با طرف ترکیه‌ای در این زمینه، موضوع مدت زمان ترانزیت کامیونهای عبوری از کشور و رعایت نوبت خروج در مبادی ترکمنستان برای کامیون های ترک بوده که طرفین توافقاتی را داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha