• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93092716135
  • خبرنگار : 71184

امیر موسوی:

تحریم‌ها و فشارها هیچ تاثیری بر قدرت دفاعی ایران نداشته است

تحریم‌ها و فشارها هیچ تاثیری بر قدرت دفاعی ایران نداشته است

فرمانده رزمایش مشترک محمد رسول‌الله (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ تحریم‌ها و فشارهای بیگانگان در کشورمان در بخش دفاعی هیچ تاثیری بر توان نیروهای مسلح نداشته و نیروهای مسلح کشور با تمام توان از کیان جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کند.

فرمانده رزمایش مشترک محمد رسول‌الله (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ تحریم‌ها و فشارهای بیگانگان در کشورمان در بخش دفاعی هیچ تاثیری بر توان نیروهای مسلح نداشته و نیروهای مسلح کشور با تمام توان از کیان جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر سرتیپ موسوی طی سخنانی و در پاسخ به سوال ایسنا، در نشست خبری رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) در مورد پیام این رزمایش به کشورهای دوست و همسایه و کشورهای معاند با جمهوری اسلامی گفت: پیام این رزمایش برای کشورهای دوست، صلح و آرامش و تداوم دوستی است. اما برای کشورهایی که احیانا هنوز در فکرهای خود خوی استکباری علیه منافع جمهوری اسلامی دارند، این رزمایش حاوی این پیام است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پیشاپیش ملت مقاوم و بزرگ ایران با قدرت و توان بالای دفاعی از کیان جمهوری اسلامی ایران و منافع آن حمایت و دفاع خواهند کرد.

وی افزود: تا امروز باید کشورهایی که نگاه سوئی به جمهوری اسلامی ایران دارند دریافته باشند که فشارها، تحریم‌ها و توطئه‌ها علیه ایران نتوانسته در قدرت دفاعی و آمادگی کشورمان تاثیر بگذارد، بلکه قدرت نظامی ما در این میان روز به روز افزون‌تر شد و این پیام را نیز دستاوردهای جمهوری اسلامی برای همه کشورهایی که می‌خواهند مستقل باشد دارند که اگر کشوری به دانش و توان داخلی خود تکیه کند و از ظرفیت‌های داخلی خود استفاده کند می‌تواند به دستاوردهای مناسبی دست یابد و هیچ نیازی به کشورهای دیگر نخواهد بود و جمهوری اسلامی ایران در این رزمایش نیز این موضوع را نشان خواهد داد.

جانشین فرمانده کل ارتش همچنین در مورد حضور ناظران خارجی در این رزمایش گفت: در این رزمایش از ناظران خارجی برای حضور در صحنه‌ی عملیاتی دعوت نشده است، اما پیام صلح و دوستی این رزمایش به آنها خواهد رسید.

در بخش دیگری از این نشست امیر سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به استفاده از توان و ظرفیت یگان‌های نیروی دریایی سپاه در منطقه رزمایش گفت: در این رزمایش انواع موشک‌ها و توان موشکی در حوزه‌های مختلف من‌جمله حوزه سطح به سطح به نمایش گذاشته خواهد شد و پایگاه‌های نیروی دریایی سپاه در منطقه نیز تحت کنترل عملیاتی این رزمایش در عرصه‌ی دریا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق عملیاتی و در مدار 10 درجه در بخش دریایی انجام خواهد شد. پیام‌هایی در خصوص این رزمایش به سایر کشورهای حاضر در محدوده رزمایش ابلاغ شده که به دلیل استفاده از تجهیزات و انواع موشک‌ها و اژدرها لازم است منطقه عملیاتی رزمایش را ترک کنند و این پیام مستمرا به آنها ابلاغ خواهد شد. در غیر این صورت مسئولیت هر گونه اتفاق بر عهده‌ی آنهاست.

سیاری خاطرنشان کرد: طبق قوانین بین‌المللی، کشورها مجاز به حضور در آب‌های جهان هستند. همچنان که جمهوری اسلامی ایران در این مناطق حضور دارند و در این مانور نیز همانطور که گفته شد در مدار 10 درجه و از شاخص سومالی و جنوب هندوستان را تحت پوشش قرار می‌دهد و به نوعی همه نیروهایی که به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در حال ماموریت در آب‌های بین‌المللی هستند تحت پوشش این رزمایش قرار خواهند گرفت و در آن شرکت خواهند کرد و در زمان‌بندی و برنامه‌های مدون و از پیش تعیین شده در صحنه رزمایش نقش‌آفرینی می‌کنند.

در بخش دیگری از نشست خبری ویژه رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) ارتش جموری اسلامی ایران، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش تاکید کرد: طبق اعلام سازمان‌های بین‌المللی حریم هوایی و آسمان جمهوری اسلامی ایران امن‌ترین آسمان پروازی در خاورمیانه است و تمام پروازها در آسمان جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت و رصد نیروهای جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ارتش است.

وی ادامه داد: در طول رزمایش و نظر به استفاده از تجهیزات مختلف و موشک‌های هوا به هوا، زمین به هوا، و هوا به زمین در آن قرارگاه پدافند هوایی ارتش مسئولیت حفظ امنیت پروازهای عبوری از آسمان کشورمان را بر عهده دارد.

امیر حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به پرسشی درباره‌ی نحوه حضور نیروی زینی در این رزمایش اظهار کرد: ما تلاش داریم چابک‌سازی نیروی زمینی را در این همایش به نمایش بگذاریم.

وی افزود: همچنین تلاش می‌کنیم دستاوردهای صنعتی نیروی زمینی در این رزمایش مورد آزمایش قرار گیرد. نیروی زمینی با 27 رسته و تخصص در این رزمایش حضور یافته که این رسته‌ها در قالب یک فرماندهی مقتدر توانمندی‌های خود را به منصه ظهور می‌رساند.

امیر حیدری همچنین با بیان این‌که «در هر دفاعی انتقال سریع نیرو به محل اهمیت زیادی دارد» خاطر نشان کرد:‌ تیپ 55 هوابرد را در کوتاه‌ترین زمان توسط ناوگان هوایی پای کار می‌آوریم. یگانهای کلاه سبز و رسته‌های زرهی مطابق به تهدیدهای پیش رو همایش اقتدار خواهند داشت. همچنین نیروی زمینی رزمایش از پهپادهای بومی نیز استفاده می‌کند.

وی در ادامه اظهار کرد: تلاش ما این است که پیشکسوتان هوانیروز تجارب خود را به جوانان منتقل کنند. هوانیروز در این رزمایش در فضای تهدیدات جدید تاکتیک‌های جدیدی را اجرا خواهد کرد.

در ادامه این نشست خبری امیر حسین چیت فروش درباره‌ی نقش نیروی هوایی در این رزمایش گفت: بیش از 9 نوع هواپیمای شکاری، شکاری بمب افکن و انواع موشک‌ها را نیروی هوایی در این رزمایش آزمایش می‌کند.

وی در ادامه با بیان این‌که «کلیه پایگاه‌های نیروی هوایی در این رزمایش درگیر هستند» خاطرنشان کرد: این پایگاه‌ها به پشتیبانی از نیروهای رزمایش می‌پردازند. همچنین هواپیمای نیروی هوایی نقش نیروهای تهاجمی را نیز به عهده می‌گیرند تا پدافند هوایی آنها را شناسایی کند.

در ادامه امیر موسوی فرمانده رزمایش محمد رسول‌الله (ص) با بیان این‌که «در این رزمایش مبارزه با تروریسم تمرین می‌شود» گفت: بخش‌هایی از نیروی دریایی، نیروی هوایی و نیروی زمینی نقش دشمن را بازی خواهد کرد و تنها نیرویی که نقش دفاعی دارد پدافند هوایی است. در این رزمایش محوریت با نیروی دریایی است. اما شروع رزمایش با نیروی زمینی است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در رابطه با نحوه همکاری سپاه در این رزمایش خاطرنشان کرد: ارتش و سپاه دو برادر هستند که سعی می‌کنند زودتر از هم پیشگام مرگ خانواده خود باشند. ارتش و سپاه رقابت دارند ولی به یک نام یعنی ایران می‌اندیشند و زیر پرچم یک فرمانده یعنی رهبری و برای اجرای فرامین ایشان عمل می‌کنند. در این رزمایش سپاه در کنترل ارتش یا ارتش در کنترل سپاه نیست.

امیرموسوی همچنین خاطرنشان کرد:‌ نیروی دریایی و زمینی نقش بیشتری در صف مانوری داشته و نیروی هوایی و پدافند هم در حوزه پشتیبانی عمل می‌کند. ما در این رزمایش بازی جنگ هم داریم یعنی نیروهایی نقش دشمن را بازی می‌کنند تا تاکتیک‌ها مورد بررسی قرار بگیرد. در این رزمایش تاکتیک‌های پیش بینی نشده اما کنترل شده هم وجود خواهد داشت.

در ادامه نشست خبری امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) ارتش درباره‌ی حضور پدافند در رزمایش اظهار کرد: پدافند هوایی در یک گستره‌ی 133 هزار کیلومتر مربع در خشکی و 162 هزار کیلومتر هوایی حضور دارد و با سامانه‌های سپاه همکاری می‌کند. آنچه حائز اهمیت است استفاده از شبکه‌ی یکپارچه‌ی هوایی است و سعی می‌کنیم در این رزمایش استفاده از این شبکه را تمرین کنیم.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست خبری امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز با اشاره به حضور 2 پهپاد ساحل پایه و دریا پایه‌ی نیروی دریایی رزمایش خاطرنشان کرد: پهباد آرکیو 170 ایرانی در این رزمایش حضور نمی‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha