• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93092414278
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

پژوهشها نشان داد: کاهش فرآیندهای سرطان‌زا با مصرف سیر

پژوهشها نشان داد: کاهش فرآیندهای سرطان‌زا با مصرف سیر

نتایج تحقیقات محققان دانشگاه اوهایو نشان داده است که مصرف سیر به حد کافی، فرآیندهای سرطان‌زا در بدن را کاهش می‌دهد.

نتایج تحقیقات محققان دانشگاه اوهایو نشان داده است که مصرف سیر به حد کافی، فرآیندهای سرطان‌زا در بدن را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، محققان دانشگاه اوهایو در تحقیقات خود بر پایه یک آزمایش ادرار جدید دریافتند که خوردن سیر به حد کافی می‌تواند فرآیندهای سرطان‌زا را در بدن کاهش دهد.

در این فرایند موسوم به نیتراتاسیون بعضی از مواد که در غذاها و آب‌های آلوده وجود دارد تبدیل به ترکیبات سرطان‌زا می‌شود. نیتراتاسیون به طور معمول توسط نیترات‌ها به وجود می‌آید که این نیترات‌ها از یکسری گوشت‌های پخته شده یا روش‌های آماده کردن غذا با حرارت بالا به وجود می‌آید.

پژوهشگران این بررسی به دنبال روشی بودند که با استفاده از آن دو ترکیب مختلف که یکی مربوط به مصرف سیر و دیگری در رابطه با میزان خطر ابتلا به سرطان بود را اندازه‌گیری کنند.

دکتر ایدل هایسون از محققان این طرح می‌گوید: نتایج بررسی‌ها نشان داد احتمال خطر ابتلا به سرطان در کسانی که بیشتر سیر مصرف می‌کنند کمتر بود.

هایسون و همکارانش امیدوارند که بتوانند با استفاده از این آزمایش ادرار تشخیص دهند کدام مواد مغذی می‌تواند فرآیند نیتراتاسیون را متوقف کند و ممکن است نقش سیر در جلوگیری از ایجاد مواد سمی که بر پایه نیتروژن است، باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha