• شنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93091509279

در جلسه امروز هیات واگذاری چه گذشت؟

اظهارات طیب‌نیا،گودرزی،پوری حسینی و شیوا درباره واگذاری سرخابی‌ها

اظهارات طیب‌نیا،گودرزی،پوری حسینی و شیوا درباره واگذاری سرخابی‌ها

مهم‌ترین دستور جلسه امروز هیات واگذاری، قیمت‌گذاری و واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بود،جلسه ای که به دلیل اشکالات صورتهای مالی به نتیجه نرسید و به هفته ی آینده موکول شد.

مهم‌ترین دستور جلسه امروز هیات واگذاری، قیمت‌گذاری و واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بود،جلسه ای که به دلیل اشکالات صورتهای مالی به نتیجه نرسید و به هفته ی آینده موکول شد.

به گزارش ایسنا، جلسه هیات واگذاری صبح امروز با حضور اعضا در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شد و در این جلسه گزارش نحوه آماده‌سازی شرکت‌های فرهنگی و ورزشی پرسپولیس و استقلال جهت واگذاری ارائه شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جلسه تاکید کرد: با توجه به مصوبات قانونی و نظر هیات دولت، واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس قطعی است.

علی طیب نیا با بیان اینکه واگذاری سهام این دو باشگاه از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: بر اساس قانون سهام استقلال و پرسپولیس تا پایان سال 1393 می بایست واگذار شوند؛ بعلاوه این که نظر هیات دولت نیز تاکید بر واگذاری سهام این دو باشگاه است.

وزیر ورزش و امور جوانان هم در این جلسه گفت:گفت: تا زمانی که استقلال و پرسپولیس واگذار نشوند مشکلات آنها باقی خواهد ماند.

محمود گودرزی با بیان این که واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس باید به بهبود عملکرد و مدیریت این دو باشگاه منجر شود گفت: آمادگی همکاری و کمک کامل به سازمان خصوصی سازی را برای تسهیل واگذاری سهام این دو تیم داریم.

وزیر ورزش و امور جوانان با تاکید بر این که سهام دو تیم استقلال و پرسپولیس باید هر چه زودتر واگذار شود تصریح کرد: بر اساس قانون اصل 44، سهام این دو باشگاه باید به بخش خصوصی واگذار شود، بعلاوه این که تا زمانی که خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس انجام نشود مشکلات این دو باشگاه حل نشده باقی خواهد ماند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی هم در این نشست اظهار کرد: در صورتی که صورتهای مالی استقلال و پرسپولیس به امضای هیات مدیره برسد قیمت گذاری سهام این دو باشگاه در دستور کار هیات واگذاری قرار خواهد گرفت.

پوری حسینی گفت: در راستای آماده سازی سهام این دو باشگاه جلسات خوبی با هیات مدیره استقلال و پرسپولیس برگزار شده است و همکاری خوبی هم در این زمینه شاهد هستیم؛ هر چند متاسفانه تاکنون به بهانه های مختلف صورتهای مالی این دو تیم توسط هیات مدیره آنها امضا نشده است.

وی افزود: هفته گذشته نیز جلسه ای با اعضای هیات مدیره استقلال و پرسپولیس داشتیم که قرار شد در هفته جاری صورتهای مالی این دو باشگاه امضا شود.

پوری حسینی در خصوص اصرار این سازمان بر امضای صورتهای مالی دو تیم سرخابی اذعان داشت: لازمه برگزاری مجامع این دو باشگاه، تهیه و امضای صورتهای مالی است تا پس از آن کار حسابرسی انجام و مجمع عمومی استقلال و پرسپولیس برگزار شود. بعد از آن نیز قیمت‌گذاری سهام این دو تیم انجام و در هیات واگذاری مطرح می شود که پس از تایید این هیات، مزایده واگذاری سهام سرخابی برگذار خواهد شد.

وی اضافه کرد: البته همزمان با پیگیری انجام امضای صورتهای مالی استقلال و پرسپولیس، کار کارشناسی و قیمتگذاری سهام این دو تیم توسط سازمان خصوصی سازی برای استفاده از زمان در حال انجام است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در صورتی که صورتهای مالی استقلال و پرسپولیس به امضای هیات مدیره برسد قیمتگذاری سهام این دو باشگاه در دستور کار هیات واگذاری قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص درصد سهام قابل عرضه این دو باشگاه نیز تصریح کرد: بر اساس قانون فعلی، استقلال و پرسپولیس جزو گروه 2 واگذاریها هستند که 80 درصد سهام آنها باید به بخش خصوصی واگذار شود؛ هر چند از نظر قانون منعی برای عرضه 100 درصد سهام آنها وجود ندارد و مکاتباتی نیز با هیات وزیران برای انتقال استقلال و پرسپولیس از گروه 2 به گروه یک واگذاریها در حال انجام است.

پوری حسینی در ادامه با بیان این که براساس قانون امکان عرضه سهام استقلال و پرسپولیس در بورس وجود ندارد گفت: در صورت لزوم می توان مالک آینده هر یک از این دو تیم را تشویق و مجاب کرد در مدت سه تا چهار سال، مقدمات ورود سهام سرخابی را به بورس فراهم کند.

وی تاکید کرد: در راستای واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باید قوانین فیفا و مقررات حاکم بر مدیریت و مالکیت باشگاهها در سطح بین المللی نیز مورد توجه قرار گیرد.

رضا شیوا - رئیس شورای رقابت - نیز در این جلسه گفت: حساس بودن واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس و نیاز به کارشناسی بیشتر، دلیل تعویق در خصوصی سازی سهام این دو تیم است.یکی از دلایل اصلی تاخیر در واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس حساسیتهای موجود در این زمینه است که نیاز به کارشناسی بیشتری دارد.

رئیس شورای رقابت افزود: تاکنون کارهای خوبی توسط سازمان خصوصی سازی در مسیر واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس صورت گرفته است.

وی اذعان کرد: همچنین در راستای قیمت‌گذاری برند استقلال و پرسپولیس اقدامات خوبی انجام شده که قابل دفاع است؛ چرا که از روشهای متداول و روز دنیا در این زمینه استفاده شده است.

بنا بر اعلام سازمان خصوصی‌سازی، در جلسه امروز هیات واگذاری همچنین قیمت پایه و شرایط واگذاری املاک شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از شرکتهای زیرمجموعه وزارت ورزش و جوانان جهت واگذاری از طریق مزایده و قیمت پایه و شرایط واگذاری عرضه مجدد 36.18 درصد سهام شرکت مقره سازی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی وزارت نیرو جهت واگذاری از طریق مزایده به تصویب رسید.

افزون بر این؛ در این جلسه با قیمت پایه و شرایط واگذاری املاک شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران(جایگاه های سوخت – استان گلستان) و 20 درصد سهام شرکت بهمن گنو هر دو از شرکتهای زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی وزارت نفت از طریق مزایده موافقت شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha