وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در صحن علنی مجلس درباره عملکرد خود توضیحاتی ارائه داد و تاکید کرد که در مدت وزارت خود تلاش کرده ارزشهای مد نظر خود و رهبری را عملی کند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ایسنا، علی ربیعی در پاسخ به سوال محمدرضا پورابراهیمی، نماینده کرمان در رابطه با ملاک انتخاب و انتصاب مدیران صندوقهای زیر مجموعه وزارت تعاون یعنی صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی گفت: از روزی که برای رای اعتماد به مجلس آمدم آقای پورابراهیمی انتقاداتی را داشت و وزارت خانه را یک وزارتخانهی اقتصادی متصور بود، امروز هم سمت وسوی بیشتر موارد همین است که شاید در حوزه ی اقتصادی وزارتخانه ناکارآمدیهایی وجود داشته باشد اما باید توجه داشته باشد که این وزارتخانه کاملا اجتماعی است و زیر بخشهای اقتصادی آن هم بخشی از اقتصاد اجتماعی است.
او ادامه داد: در مدت تصدی من بر وزارتخانه ، حمایت اجتماعی کارگران انجام شده واقدامات متعددی در این مورد صورت گرفته اما اگر قرار باشد از عملکرد وزارتخانه ارزیابی شود باید همهی وظایفی را که هست مورد قضاوت قرار دهیم. من دراین مدت تلاش کردم با بکارگیری افراد متخصص، این وزارتخانه را پیش ببرم، هر چند آثار کار من همچون زندگیام گمنام مانده است.
ربیعی، به عملکرد بهزیستی اشاره و سال 93 را سال تحول بهزیستی عنوان کرد و افزود: بیمههای درمانی که گفته میشد 20 هزار نفر را بیشتر نمیتوانیم دفترچه بیمه بدهیم به جایی رساندهایم که تا به حال به 5 میلیون نفر دفترچه دادهایم و قرار است در هفتههای آینده جشن این که هیچ ایرانی بدون دفترچه نمیماند را جشن بگیریم. به علاوه ما از محل صرفه جویی در هزینههای تامین اجتماعی، خدمات آموزش فنی و حرفهای را گسترش دادیم. مثلا آموزش موبایل، از طریق سیار را در روستاها را راهاندازی کردیم. دیروز هم در شورای عالی اشتغال ، اشتغال خود را به تصویب رساندیم.
او ادامه داد: زمانی بود که شورای عالی بیمه در دو وزارتخانه و هر چند ماه یکبار تشکیل جلسه میداد اما ما تاکنون 8 جلسه تشکیل دادیم و سعی کردهایم رفع فقر درمانی، تغذیه و مسکن را در دستور کار خودمان قرار دهیم. از آن زمان که طرح مبارزه با گرسنگی را در اختیار گرفتیم خیلیها سوال میکنند این طرح کی شروع میشود و ما به آنان میگوییم این طرح در حال اتمام است.
ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: این یک وزارتخانهی اجتماعی است من به وزارتخانهای رفتم که ارزشهای نظام و رهبری را درآن عملی کنم و از هیچ تلاشی از وقت وعمر خودم فروگذار نکردم تا رنجی را از مردم کم کنیم. برای صندوق فولاد، 12 هزار میلیارد در دولت قبل تصویب شده بود که آن را از این دولت گرفتم و مسالهی صندوقها را مسالهی ملی قرار دادم.
وی گفت: این اقدام بسیار بزرگی بود من در این مدت متخصصان را در سازمان تامین اجتماعی به کار گرفتم و با عهد خودم با شما و خدا وفادار بودهام و یک ذره هم دچار تعلقات نشدم، ما الان رئیسی در سازمان تامین اجتماعی داریم که وقتی 14 میلیون تومان برایش حقوق میزنیم نصف آن را پس میدهد، ما نظام حقوقی را اصلاح کردیم.
او ادامه داد: البته ممکن است اتفاقاتی هم در این میان بیفتد من امروز اصلاحاتی در شرکت شستا انجام دادم و میتوانم بگویم شستا حیات خلوت هیچ کس نیست وهزینهی آن را هم دادهام، حتی خود من هم درآن دخالت نمیکنم، امروز شایسته سالاری حاکم شده و ما در وزارتخانه شرکای اجتماعی داریم، یکی از آنها مجلس است و یکی قوه قضاییه است و دیگری رئیس دیوان عدالت و دولت و مهمتر از همه کارگران است.
وی گفت: بازنشستههای سازمان تامین اجتماعی همگی طومارهای مفصلی داشتند اما امروز طبق تحقیقی که وزارت اطلاعات انجام داده اعتراض در کارخانجات کمتر شده که کارگران یکی از دلایل آن را اعتماد به وزیر و وزارتخانه عنوان کرده بودند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، وزیر رفاه بعد از شنیدن صحبتهای نماینده سوال کننده که درباره جوان 29 سالهای که به گفته پورابراهیمی، در شستا فعالیت میکرده اما هماکنون مسوولیت یکی از شرکت های تامین اجنماعی را بر عهده دارد گفت: فردی که شما میگویید اصلا وجود ندارد و با صد واسطه از شرکت ما هم وجود ندارد، به هیات امنایی که در تامین اجتماعی انتخاب کردیم نگاه کنید افرادی مثل نهاوندیان، نوبخت و خلیلی ببنید ما چطور این افراد را چیدهایم و مقایسه کنید، یک اتهام من این است که مدیران قبلی را نگه داشتم. این از این جهت است که سالم رفتار کردم. از هر سویی به من حمله کردند این را نشانهی سلامت خود میدانم.
او خطاب به پورابراهیمی گفت: آن جوان 40 سالش است و قبلا از دولت ما معاون شستا بوده چطور ممکن است آنها از قبل میدانستند که دولت روحانی رای میآورد و این جوان را در شستا گذاشته باشند تا ما از او استفاده کنیم.
او به یکی دیگر از شرکتهایی که پورابراهیمی در صحبتهای خود به آن اشاره کرده بود نیز اشاره کرد و افزود: یکی از بزرگان مجلس که همه شما او را قبول دارید در مورد این شرکت تحقیقی انجام داده بود وبه من گفت که کار شما در آن شرکت درست بوده است، من پاک زندگی کردم و حتی پول غذایی را که متعلق به وزارتخانه نیست را خودم حساب میکنم و اگر به سفر بروم و خانوادهام هم باشند پول غذا و هتلم را خودم حساب میکنم. اگر ما منادی این هستیم، به یک شرکت اجازه دهیم پول بخورد، البته آدمهای قالتاقی هم پیدا شدند که میخواستند خود من را هم دور بزنند، با این حال اگر تخلفی بوده بررسی می کنم، تهدید در ذات ما نیست. این طبیعی است که وقتی نمایندهای سوال مطرح میکند بقیه با او صحبت میکنند که سوالش را پس بگیرد.
ربیعی گفت: از من انتظار ندشته باشید کسی را که مد نظر است جایی بگذارم. به من ایراد گرفتند که چرا برادر فلان نماینده که مخالف دولت است در فلان شرکت است، مگر او انسان نیست؟ من به آرمانم عمل میکنم که هر کس توان دارد را در مسئولیت مناسب بگذارم. آن وقت شما اسمش را می گذارید شرکت سهامی یا شرکت تعاونی.
ربیعی همچنین عنوان کرد: من 2 خط قرمز دارم یکی فساد و دیگری رهبری. کتابی هم در مورد فساد نوشتم که به چاپ چندم رسیده و حاضرم قسمت بخش دوم آن را هم بنویسم. ما با نظام شوخی نداریم و انتظار این است که اعتقادات به درستی گفته شود.
من از آقای لاریجانی درخواست می کنم بگذارند از اخلاق حمایت شده و تحقیق و بررسی دربارهی وزارتخانه و شرکتهای آن انجام شود.
انتهای پیام
نظرات