• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93082714528
  • خبرنگار : 71290

پس از رای عدم اعتماد به چهارمین وزیر پیشنهادی علوم مطرح شد

پیشنهاد عضو کمیسیون آموزش برای برگزاری نشست مشترک مجلس و دولت

پیشنهاد عضو کمیسیون آموزش برای برگزاری نشست مشترک مجلس و دولت

رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش مجلس بر نشست دولت و مجلس و تقویت تعامل میان آن‌ها تاکید کرد و گفت: باید کسی در وزارت علوم مسئولیت به عهده بگیرد که جبران مافات کند.

رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش مجلس بر نشست دولت و مجلس و تقویت تعامل میان آن‌ها تاکید کرد و گفت: باید کسی در وزارت علوم مسئولیت به عهده بگیرد که جبران مافات کند.

جواد هروی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص تعامل میان دولت و مجلس با توجه به مسائل اخیر اظهار کرد: راهکار برون‌رفت از فضای ایجاد شده بعد از معرفی 4 وزیر پیشنهادی این است که دولت و مجلس با یکدیگر جلساتی داشته باشند و براساس یک نگاه کارشناسانه دقیق آن هم نه بر روی مسائل سیاسی یا مباحث کمی وزارت علوم بلکه در بحث کیفی این وزارتخانه چاره‌اندیشی کنند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: درواقع راهکار برون رفت این وزارتخانه از وضعیت به چالش افتاده این است که دولت و مجلس با یکدیگر نشست‌هایی داشته باشند و کسی انتخاب شود که بتواند این وزارتخانه را به تفکیک برساند.

وی اظهار کرد: با توجه به اتفاقاتی که طی چند ماه گذشته رخ داد متاسفانه وزارت علوم از تثبیت لازم برخوردار نشده و باید کسی بتواند عهده‌دار مسئولیت در این وزارتخانه شود که جبران مافات کند و گرنه در دولت یازدهم وزارت علوم کارنامه مثبتی نخواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۰۸:۵۷

ولي نعمت همگي ما مردم هستند. نمايندگان محترم مجلس منتخب مردم هستند. رياست محترم جمهور منتخب اکثريتي همه مردم ايران است. رياست محترم جمهور 4 ورير تا کنون پيشنهاد کرده اند که توسط مجلس محترم رد شده اند. نتيجتا بن بستي عمدي ايجادشده است. شکستن اين بن بست بدست اهالي علم ميسر است. بجاي پيشنهاد براي توافقات پنهاني حرف و حديث ساز پشت پرده نظرات صاحب خانه اصلي(دانشگاهيان) را بخواهيد و به آن عمل کنيد ياد آور ميشوم که بيشتر پيشرفتهاي افتخار آفرين امروز کشور که دوستان مدير همواره به آنها افتخار کرده و ميکنند در فرآيند طولاني توليد علم بدست دانشجويان تحت نظر همين فرهيختگان متهم به فتنه گري صورت گرفته است. ما قبلا از فتنه و فتنه گري استنباط ديگري داشتيم حذف و بي احترامي به ايشان ابتر شدن روند پيشرفت را به دنبال خواهد داشت. انصاف و پاسخ به خدا را فراموش نکنيم.