• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93082713916

رییس اتاق بازرگانی ایران به ایسنا خبر داد

مشکل تردد در مرز بازرگان بزودی حل می‌شود

مشکل تردد در مرز بازرگان بزودی حل می‌شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران گفت: مشکل تردد کامیون‌ها در مرز بازرگان از سوی وزارت راه و شهرسازی در حال برطرف شدن است و مذاکره با ترکیه روند مثبتی دارد و بزودی حل می‌شود و به نتیجه می‌رسد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران گفت: مشکل تردد کامیون‌ها در مرز بازرگان از سوی وزارت راه و شهرسازی در حال برطرف شدن است و مذاکره با ترکیه روند مثبتی دارد و بزودی حل می‌شود و به نتیجه می‌رسد.

غلامحسین شافعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه سوخت یکی از مشکلات تجار برای تردد در مرزهای ترکیه بود، اظهار کرد: نرخ بین‌المللی را کامیون‌های ترانزیتی باید مورد توجه قرار دهند و تصور می‌کنم این موضوع ادعای بیجایی نباشد. در این ارتباط به زودی گشایشی بین دو کشور ایجاد خواهد شد و مذاکرات به نتیجه می‌رسد.

وی در پاسخ به اینکه این مشکل چه زمانی برطرف می‌شود؟ گفت: نمی‌توان زمان مشخصی را برای به نتیجه‌ رسیدن مذاکرات ارائه داد ولی امیدواریم بزودی برطرف شود و اهتمام جدی در این زمینه وجود دارد.

شافعی بیان کرد: قدر مسلم این است که کامیون‌های ترکیه وقتی می‌خواهند از خاک ایران استفاده کنند نمی‌توان به آنها یارانه سوخت داد؛ بنابراین قیمت سوخت باید منطقی باشد و منطقی بودن یعنی قیمت براساس نرخ بین‌المللی اعمال شود.

به گزارش ایسنا مشکل به وجود آمده میان بازرگانان ایرانی و ترکیه به موضوعی ریشه‌ای در گذشته برمی‌گردد چرا که در گذشته وقتی کامیون‌داران ترکیه به ایران می‌آمدند باک‌های بنزین خود را از بنزین‌های یارانه دار ایرانی به طور مضاعف پر می کردند که این موضوع سو‌ء استفاده تلقی می‌شد و منطقی نبود.

در نقطه مقابل دولت ترکیه برخوردهایی با راننده‌های ایرانی در زمینه‌ هزینه‌های مترتب بر آن‌ها انجام می دادکه مناسب نبود و البته مقرر شد تا طی مذاکراتی کامیون داران ترک به هنگام ورود به ایران باک‌های خود را پلمپ کنند تا در ایران سوخت‌گیری نکنند و در ازای آن ترک‌ها هم از هزینه‌هایی که برای کامیون‌داران ایرانی در نظر گرفته بودند کاهش ندادند که این مشکل همچنان ادامه پیدا کرد.

اما موضوع مهم این است که یک کامیون ترک که از غرب به شرق ایران سفر می‌کند، در زمان بازگشت نیاز به سوخت‌گیری دارد و به مشکل برمی‌خورد؛ بنابراین به نظر می‌رسد دو کشور باید در این زمینه به یک توافق عقلانی برسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha