• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93082412027

نظر ستاد مبارزه با قاچاق کالا در مورد سیگار مارلبرو

نظر ستاد مبارزه با قاچاق کالا در مورد سیگار مارلبرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت چندی پیش ضمن رد صهیونیستی نبودن شرکت فیلیپ موریس، مجوز واردات قانونی سیگار مارلبرو را داد تا به گفته معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از قاچاق برندی پرتقاضا جلوگیری و مسیرهای قانونی برای واردات آن تعریف شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت چندی پیش ضمن رد صهیونیستی نبودن شرکت فیلیپ موریس، مجوز واردات قانونی سیگار مارلبرو را داد تا به گفته معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از قاچاق برندی پرتقاضا جلوگیری و مسیرهای قانونی برای واردات آن تعریف شود.

در همین رابطه علیرضا بیات، معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در پاسخ به اینکه در بازار سیگارهای قاچاق، اطلاعات شفاف و دقیقی وجود ندارد ولی حجم زیادی از سیگارهای برنددار به صورت قاچاق وارد می‌ شوند، اظهار کرد: در حوزه دخانیات به جای اینکه کار فرهنگی را افزایش دهیم و از مضرات آن صحبت کنیم مالیات‌های مختلفی برای آن در نظر گرفته می‌شود که همین موضوع منجر به افزایش واردات غیرقانونی و قاچاق شده است.

تجارت دخانیات مجزا از حوزه فرهنگی و آموزشی آن است

وی در عین حال تاکید کرد: البته تجارت در حوزه دخانیات باید مجزا از حوزه فرهنگی و آموزشی آن دیده شود.

بیات بیان کرد: باید قاچاق‌زدایی و جرم‌زدایی کنیم و راه حل آن این است که برای هر تقاضایی، مسیر قانونی آن را تعریف کنیم.

معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: البته این به معنای نبود حمایت از تولید داخلی نیست و باید سیاست‌های حمایتی خاصی برای تولیدات داخلی تعریف شود. از طرفی اگر برند خاصی در هر حوزه‌ای تقاضایی دارد به جای افزایش تعرفه گمرکی زمینه تولید آن را باید فراهم کنیم.

واردات قانونی بسیاری از کالاهای غیر قانونی و غیر استاندارد

وی در پاسخ به اینکه بسیاری از کالاهای غیر قانونی و غیر استاندارد از طریق مسیرهای قانونی وارد می‌شوند، توضیح داد: اگر قرار باشد همه کالاهایی که وارد کشور می‌شوند به طور کامل مورد بازرسی قرار بگیرند همین موضوع باعث ایستایی انبوهی از کالاها در گمرک می‌شود و قیمت را برای واردکننده افزایش می‌دهد و در نهایت منجر به افزایش قاچاق می‌شود.

به گزارش ایسنا، چندی پیش عنوان شد که طبق اسناد و مدارک موجود، وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار واردات رسمی سیگار مارلبرو و واگذاری انحصار واردات این محصول به یک شرکت تولیدکننده محصولات سلولزی، شده است، چراکه به گفته نعمت‌زاده فیلیپ موریس باید در آینده به صورت رسمی در ایران نمایندگی داشته باشد. ضمن اینکه وی تاکید کرده بود که نامه مجوز را به نماینده این شرکت اعطا کرده‌ایم و یکی از درخواست‌ها این بوده که شرکت ایرانی به عنوان نماینده فیلیپ موریس، سیگار وارد کند چرا که این شرکت نمایندگی رسمی در ایران ندارد و محصولات آن به صورت قاچاق وارد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha