• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93063118372

با فروش سهام غدیر

خروج بانکها از بنگاه‌داری در بورس آغاز شد

خروج بانکها از بنگاه‌داری در بورس آغاز شد

در جریان معاملات امروز قرار است 9.63 درصد از سهام سرمایه‌گذاری غدیر توسط بانک صادرات به فروش رفته و این بانک در راستای سیاست خروج بانکها از بنگاه‌داری برای همیشه از ترکیب سهامداری غدیر خارج شود.

در جریان معاملات امروز قرار است 9.63 درصد از سهام سرمایه‌گذاری غدیر توسط بانک صادرات به فروش رفته و این بانک در راستای سیاست خروج بانکها از بنگاه‌داری برای همیشه از ترکیب سهامداری غدیر خارج شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در راستای سیاست دولت مبنی بر خروج بانک ها از بنگاهداری، بانک صادرات در اولین گام 10درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری غدیر معادل 1383میلیارد تومان را راهی میز فروش کرده و از ترکیب سهامداری این شرکت سرمایه‌گذاری که روزی بزرگ ترین مالک آن بود، خارج شود.

در این راستا بانک صادرات قصد دارد تا با فروش بلوک 10درصدی سهام خود در شرکت غدیر، از ترکیب سهامداری این شرکت سرمایه‌گذاری خارج شود. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بانک صادرات در سا‌ های گذشته مالک اصلی سرمایه‌گذاری غدیر بود و به تدریج بخش عمده سهام خود را به سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی نیروهای مسلح واگذار کرد. بنابراین شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به‌ صورت مستقیم و غیرمستقیم بیش از 75 درصد از سهام سرمایه‌گذاری غدیر را در اختیار دارد.

بر این اساس قرار است یک میلیارد و 733 میلیون و 971 هزار و 371 سهم معادل 9.63 درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری غدیر متعلق به شرکت بانک صادرات به صورت 30 درصد نقد و مابقی اقساط به قیمت پایه هر سهم 7 هزار و 982 ریال عرضه شود.

ارزش پایه 10درصد از سهام سرمایه‌گذاری غدیر 1383میلیارد تومان بوده و پیش‌بینی می‌شود صندوق بازنشستگی نفت که در حال حاضر 7 درصد از سهام غدیر را در اختیار دارد، مهم ترین خریدار این بلوک درخواست خود را ارائه کند.

به گزارش ایسنا، با افزایش سهم بانکها در بنگاه داری، دولت جدید اعلام کرده است که بانکها باید دست از بنگاه‌داری برداشته و سهامی را که دولت به جای بدهی به آنها واگذار کرده بود را بفروشند، سرمایه‌گذاری بانک‌ها در بخش غیربانکی نمی‌تواند بیش از 40درصد سرمایه آنها باشد، بنابراین به بانک‌ها 3 سال فرصت داد تا ساختمان‌ها، زمین‌ها و سهام متعلق به شرکت‌های تابعه‌شان را بفروشند.

در حال حاضر 27 بانک دولتی و خصوصی مالک شرکت‌های بورسی و غیربورسی بوده و گمانه‌زنی‌ها در مورد فروش سهام زیرمجموعه سایر بانک‌ها در بورس آغاز شده‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha