• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 93061207446
  • خبرنگار : 71443

تلاش برخی مقامات سابق آمریکایی برای کمک به منافقین در لیبرتی

 تلاش برخی مقامات سابق آمریکایی برای کمک به منافقین در لیبرتی

یک گروه متشکل از مقامات سابق و افسران بازنشسته ارتش آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور خواستند تا برای گروهک تروریستی منافقان در کمپ لیبرتی کمک‌های بشردوستانه ارسال کند.

یک گروه متشکل از مقامات سابق و افسران بازنشسته ارتش آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور خواستند تا برای گروهک تروریستی منافقان در کمپ لیبرتی کمک‌های بشردوستانه ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه‌ واشنگتن تایمز یک گروه دو حزبی متشکل از مقامات سابقه و افسران بازنشسته ارتش آمریکا در نامه‌ای خطاب به باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور که در 28 اوت ارسال شده است، از وی خواستند تا کمک‌های بشر دوستانه برای صدها ایرانی ساکن کمپ لیبرتی در نزدیکی بغداد پایتخت عراق فراهم کند.

ساکنان این کمپ از اعضای گروهک تروریستی منافقین هستند که جمعیتشان به حدود 2 هزار و 900 نفر می‌رسد.

در نامه این مقامات آمریکایی ادعا شده است: دولت عراق نزدیک به یک هفته است که از ورود غذا و دارو به این کمپ جلوگیری می‌کند، از این رو وضعیت ساکنان آن در وضعیت مناسبی قرار ندارد.

همچنین در این نامه آمده است که ساکنان کمپ لیبرتی قادر نیستید فاضلاب خود را از اردوگاه خارج کنند و نزدیک به دو هفته است که سوخت به این مرکز وارد نشده است.

به نوشته این روزنامه آمریکایی در میان 12 امضاکننده نامه اسامی جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل، لوئیس فری رئیس سابق اف بی‌آی، نیوت گنیگریچ سخنگوی سابق مجلس نمایندگان، را دولف گیولیانی شهردار سابق نیویورک سیتی، دنیس هسترت دیگر سخنگوی سابق مجلس نمایندگان، پاتریک کندی سناتور سابق، جوزف لیبرمن عضو بازنشسته نیروی دریایی و چند تن از افسران بازنشسته ارتش به چشم می‌خورد.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا تاکنون اظهار نظری در مورد این گزارش نکرده است.

بسیاری از امضا کنندگان این نامه از کسانی هستند که پیش از این مبالغ قابل توجهی را به گروهک منافقین که سالهاست علیه حکومت ایران تلاش می‌کنند به عنوان کمک ارائه داده‌اند. این گروه که در دهه 1980 میلادی مورد توجه صدام حسین دیکتارتور سابق عراق قرار داشت در سال 2003 در پی حمله آمریکا به عراق توسط نیروهای آمریکایی خلع سلاح شد.

آمریکا و اتحادیه اروپا در سال 2009 و 2012 نام این گروه را از لیست گروههای تروریستی جهان خارج کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha