• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 93061005863
  • منبع : وزارت راه و شهرسازی

از کوتاه‌ترین کریدور شمال - جنوب چه خبر؟

از کوتاه‌ترین کریدور شمال - جنوب چه خبر؟

راه اصلی دامغان - گلوگاه، حلقه مفقوده کریدور شمال - جنوب کشور است که از طریق آن، بندرعباس به بندر امیرآباد می‌رسید که از طریق این کریدور کشورهای آسیای میانه به خلیج فارس نیز متصل می‌شوند.

راه اصلی دامغان - گلوگاه، حلقه مفقوده کریدور شمال - جنوب کشور است که از طریق آن، بندرعباس به بندر امیرآباد می‌رسید که از طریق این کریدور کشورهای آسیای میانه به خلیج فارس نیز متصل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، کریدور شمال - جنوب از بندرعباس آغاز و بعد از عبور از استان‌های کرمان، یزد، سمنان به بندر امیرآباد در شمال کشور می‌رسد و با طول 1300 کیلومتر کوتاه‌ترین مسیری است که شمال کشور را به جنوب متصل می‌کند.

این مسیر هم از نظر توسعه گردشگری و هم به لحاظ ترانزیت کالا یکی از محورهای اصلی کشور است که از بندرعباس تا میبد به صورت بزرگراه و بخشی از آن در قالب راه اصلی در حال بهره‌برداری است.

این مسیر 110 کیلومتر است که عملیات اجرایی آن از سمت استان سمنان 21 کیلومتر بوده که 18 کیلومتر آن آماده آسفالت و سه کیلومتر آن اجرایی شده و باقیمانده آن از سمت مازندران 89 کیلومتر است که عملیات اجرایی آن به طول 10 کیلومتر آغاز شده است.

نورزاد، معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از این پروژه با تاکید بر اینکه مسیر فعلی قابلیت تبدیل شدن به یک کریدور ترانزیتی را دارد، گفت: از بندر شهید رجایی تا یزد، مسیر به شکل بزرگراهی و در ادامه تا دامغان راه اصلی است که این مسیر از دامغان به گلوگاه در استان‌های سمنان و مازندران به شکل راه اصلی در حال ساخت است.

وی افزود: با تکمیل این مسیر، یک کریدور شمال - جنوب به شبکه راه‌های کشور افزود می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل اظهار کرد: این مسیر با طول حدود 1300 کیلومتر کوتاه‌ترین مسیری است که شمال کشور را به جنوب متصل می‌کند.

نورزاد در این بازدید با اشاره به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به شرایط فعلی ما باید کریدورهایی را برای کشور انتخاب کنیم که به لحاظ سوخت، استهلاک خودرو‌ها، کمترین هزینه را برای کشور داشته باشد لذا یکی از استراتژی‌های ما در این حوزه تکمیل کریدورهای نیمه‌تمام است که در قالب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از اولویت برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha