• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93051406093
  • خبرنگار : 71452

هوشمندتر شدن افراد با یک قاشق مایع مغزی کاشتنی

هوشمندتر شدن افراد با یک قاشق مایع مغزی کاشتنی

محققان آمریکایی معتقدند که در آینده، ذخیره‌سازی حجم بالایی از داده‌ها در نانوذرات معلق در مایع امکانپذیر خواهد شد.

محققان آمریکایی معتقدند که در آینده، ذخیره‌سازی حجم بالایی از داده‌ها در نانوذرات معلق در مایع امکانپذیر خواهد شد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ابداع روش جدید ذخیره‌سازی داده‌ها در مایعات، ایده کاشت مغزی که مانند موتور جستجوی داخلی عمل می‌کند، یک گام به واقعیت نزدیک‌تر شد.

محققان دانشگاه میشیگان مدعی توسعه روشی نوین برای ذخیره‌سازی تصاویر، فیلم‌ها و سایر اطلاعات در ذرات ریز معلق در آب شده‌اند؛ اطلاعات در نسخه‌ای موسوم به خوشه‌های کلوئیدی (colloidal clusters) - ذرات ریز که با قرار گرفتن در مایع دچار تغییر حالت می‌شوند - ذخیره می‌شوند.

این فناوری انقلابی که wet computing (محاسبه مرطوب) نام دارد، از قابلیت احتمالی استفاده در مغز انسان برای انجام محاسبات سریع یا فراخواندن اطلاعات برخوردار است.

محققان بر این باورند که یک قاشق غذاخوری مایع حاوی این نانوذرات قادر به ذخیره‌سازی یک ترابایت داده معادل 2000 ساعت صوت است.

پروفسور «شارون گلوتسر» از محققان این پروژه تأکید کرد: ذخیره‌سازی اطلاعات با استفاده از نانوذرات کاملا متفاوت از ذخیره‌سازی بر روی تراشه‌های سیلیکونی متداول است.

«گلوتسر» این نانوذرات را مانند نوعی از مکعب روبریک توصیف می کند که در اطراف یک هسته مرکزی قرار دارند؛ یک خوشه 12 ذره‌ای به یک کره مرکزی متصل است که حاوی هشت میلیون حالت منحصربفرد است.

محققان موفق به ساخت خوشه‌ای شامل چهار ذره بر روی یک کره مرکزی شدند که با گرم‌ کردن مایع، رشد کرده و ذرات در روش های مورد انتظار، بار دیگر خود را مرتب‌سازی می‌کنند.

با این حال استفاده از این فناوری ذخیره‌سازی اطلاعات و توسعه کاشت مغزی مایع برای هوشمندتر کردن انسان، بزودی محقق نخواهد شد و در ابتدا باید بر روی ربات‌های نرم مورد آزمایش قرار بگیرد.

نتایج این مطالعه در مجله Soft Matter منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha