• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93042514830
  • خبرنگار : 71132

در بیانیه خبرنگاران پارلمانی ایران تاکید شد

محکومیت پوشش رسانه‌ای یکسویه فجایع غزه

محکومیت پوشش رسانه‌ای یکسویه فجایع غزه

52 تن از خبرنگاران رسانه‌های ایران در مجلس شورای اسلامی در محکومیت پوشش رسانه‌ای یک‌سویه فجایع غزه بیانیه‌ صادر کردند.

52 تن از خبرنگاران رسانه‌های ایران در مجلس شورای اسلامی در محکومیت پوشش رسانه‌ای یک‌سویه فجایع غزه بیانیه‌ صادر کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، متن این بیانیه بدین شرح است:

این روزها خاورمیانه آبستن فجایعی است که کشتار انسان‌ها و جنایت علیه بشریت را به امری روزمره تبدیل کرده است. جنایات گروه‌های افراطی و کشتن مردم در سوریه و عراق اگر چه حساسیت رسانه‌ای را تحت‌الشعاع قرار داده است، اما همزمان با این فجایع و درست زمانی که اکثر گیرنده‌ها و فرستنده‌های رسانه‌ای معطوف به برزیل و برگزاری جام‌جهانی فوتبال بودند، زخمی مزمن در خاورمیانه دوباره دهان باز کرد و جنایتی تاریخی را تداوم بخشید: غزه دوباره قربانی شد.

حملات موشکی اسرائیل به سرزمینی محصور و مردمی بی‌دفاع، سندی دیگر بر هزاران سند جنایت صهیونیست‌ها افزود تا شاید روزی تاریخ به قضاوت بنشیند. با این حال همزمان با حملات موشکی اسرائیل، فاجعه‌ای دیگر در قالب پیام‌های رسانه‌ای در حال وقوع است.

پروپاگاندای رسانه‌ای غرب، این روزها ماهیت جنایات اسرائیل را در قالب استراتژی تدافعی منعکس می‌کنند و با نمایش یک‌سویه فجایع غزه، کشتار کودکان و مردم بی‌دفاع را به همین جمله سخیف تقلیل می‌دهند که «پاسخ کلوخ‌انداز را با سنگ بدهید».

عملکرد یک‌جانبه بی‌بی‌سی در به چالش کشیدن اظهارات بی‌اساس مقامات اسرائیلی برای توجیه کشتار مردم غزه، گزارش‌ها و اخبار منتشرشده در رسانه‌هایی نظیر شبکه ان‌بی‌سی و دیگر رسانه‌های هژمونیک غربی، بار دیگر نشان داد که عملکرد صاحبان رسانه‌ای بیش از آنکه در راستای رسالت روزنامه‌نگاری در انتشار حقایق و آگاه کردن مردم باشد، در راستای منافع سیاسی و اقتصادی گروه‌ها و جریان‌هایی خاص است.

در این میان اما روزنامه‌نگاران و خبرنگاران متعهد می‌توانند فارغ از منافع مالکان رسانه‌ای و بنگاه‌های سرمایه، گامی در جهت انتشار حقایق عریان و فجایع بشری بردارند.

ما خبرنگاران پارلمانی ایران، عملکرد رسانه‌های غربی در پوشش خبری فجایع غزه را مغایر اصول و رسالت‌های روزنامه‌نگاری می‌دانیم و خواستار تلاش جدی جامعه رسانه‌ای برای انعکاس روایتی واقعی از کشتار انسان‌ها و حقایق پشت پرده آن هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha