• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93041407986
  • خبرنگار : 71523

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی:

نباید وزیر علوم را به دلیل نقاط قوتش استیضاح کرد

نباید وزیر علوم را به دلیل نقاط قوتش استیضاح کرد

عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد فرآیند مساله استیضاح وزیرعلوم، گفت: کارکرد وزارت علوم مثبت است و نباید وزیرعلوم را به دلیل نقاط قوتش استیضاح کرد.

عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد فرآیند مساله استیضاح وزیرعلوم، گفت: کارکرد وزارت علوم مثبت است و نباید وزیرعلوم را به دلیل نقاط قوتش استیضاح کرد.

محمد مهدی فرقانی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به سیاست وزارت علوم مبنی بر مشورتی شدن انتخاب روسای دانشگاه اظهارکرد: اگردلیل استیضاح وزیراین امر باشد باید گفت انتصاب روسای دانشگاه به شیوه مشورتی مهم ترین نقطه قوت وزیر علوم به حساب می‌آید و نباید به عنوان نقطه ضعفش شناخته و بهانه استیضاحش شود.

وی افزود: ‌انتخاب روسای دانشگاه به شیوه مشورتی جزو ضوابط آیین نامه است؛ چرا که تاکید شده است باید افراد خوشنام که دارای صلاحیت و مقبولیت در جامعه دانشگاهی در کنار سایر شرایط هستند، کاندید شوند.

عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: افراد خوشنام و دارای صلاحیت جز از طریق مشورت چگونه باید مشخص شوند. آیا هیئت علمی که تربیت نسل‌های آینده را برعهده دارند صلاحیت نظر دادن در مورد رئیس خودشان را ندارند؟

فرقانی با بیان اینکه این امر توهین به جامعه دانشگاهی است، افزود: من به عنوان یک عضو جامعه دانشگاهی این ادعا برایم قابل فهم نیست که افرادی که تربیت نسل‌ها را برعهده دارند، صلاحیت برای انتخاب رئیس خود را ندارند و نداشته باشند.

وی در ادامه در مورد افشای پرونده 3000 بورسیه غیر قانونی توسط وزارت علوم اظهار کرد: چنانچه قرار باشد به دلیل این افشا وزیر استیضاح شود، باید گفت اگر قرار است اولویت دولت مبارزه با فساد باشد فرآیندی که در دوره قبل شکل گرفت باید بررسی و معرفی شود نه اینکه افشای این امر وزارت علوم را آسیب پذیرتر کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: اگر می‌خواهند وزیر را به این دلیل استیضاح کنند، بنابراین مایل هستند روندهای تبعیض آمیز دوره قبل ادامه داشته باشد که در این مورد باید گفت افرادی که در چارچوب قانون بورسیه شده‌اند مشکلی ندارند، اما کسانی که از طریق رابطه بورسیه شده‌اند باید کنار گذاشته شوند.

فرقانی با بیان اینکه دلیل اصلی استیضاح را باید از استیضاح کنندگان پرس و جو کرد، افزود: البته دو دلیل ذکر شده، ‌جزو نقاط قوت وزیرعلوم است و باید به خاطر آن تشویق شود نه تنبیه.

وی در ادامه افزود: به طور کلی اساس برخوردها در هر سطح و زمینه‌ای با دولت فعلی سیاسی است و دلیل آن این است که منتقدان از جناح خاصی هستند که انتخابات گذشته را واگذار کرده‌اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه انتقاد اگر مستند باشد باید پذیرفته شود، گفت: اگر انگیزه این استیضاح فقط سیاسی باشد، ظلم بزرگی به منافع علمی مردم خواهد بود. هر جناحی که مردم را سرخورده کند، کلیت نظام آسیب خواهد دید. بنابراین اگر به مصالح ملی فکر کنیم بسیاری از برخوردها باید اصلاح شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha